Gmzctnn Lhatice 17+6 oldum 🤰🏻 bende pıt pıt hissetmeye başladım birde karnımın altında baskı hissediyorum 😊 Artık yavaştan hissetmeye başladık bebişlerimizi çok şükür 😉😍
Lhatice Pamukgirl Benimde öyleydi canım elimi koyup dinliyodum sonra bı anda daha belirgin şekilde tekme geldi 😂
Pamukgirl Lhatice ya bu 2 gündür nasıl desem hafif kasık ağrısı gibi göbeğimin altı ağrıyor ama hafif bide sert baya sende oluyor mu
Lhatice Pamukgirl Kasiklarima ağrı giriyor canım arada göbeğimin altı agrimiyor belki geriliyor karnın büyüyor diye ağrı olabilir
Pamukgirl Lhatice ne bilim ya şuan yok mesela ara ara vajinada iğne batar gibi oluyor arada gidiyor çok değişik şeyler gerçekten insan evham yapıyor sürekli zorunda kalıyor daha doğrusu
Lhatice Gmzctnn Çok şükür canım benim inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza aldığımız zamanlarda gelir rabbim olmayanlara da nasip eder inşallah 🙏
Pamukgirl Gmzctnn demekki canım bazen oluyor bazen hiç olmuyor rahim büyüdüğü için olabilir diyolar ama hayırlısı
Eemoms Lhatice ben 16 haftalığım 1 haftadır net hissediyorum 3. Gebelik olduğu için sanırım diğer ikisinde 19 haftayı bulmuştu hissetmem