Alminamm GoncaSevgiliz 37+6 selamlaarr 😊 kasılmalar sancılar nefes alma zorluğu yürüyememe hepsi var ama prensesim yerinden memnun sanırım duruyo daha ama çok aktif bi bebek hiç uyumuyo 😊
GamzeGoktas 36+5 im bende cok fazla baski hissediyorum alt kismimda bazen dogum basliyor saniyorum nasil oldugunu bilmedigim icin 😣
Esrambulut 36 🤔 sanki. Günler yavaşladı gebelik şekerinin yok ommasını bekliyorum ve meleğime sağlıkla sarılmayı 💛 allah yardımcımız olsun
GoncaSevgiliz Ayy herkes de aynı şikayetler yani bizim de öyle ya artık sancılarımı hissediylrum ama sanırım daha yalancı sancılar gerçek sancılarla nasıl ayırt edeceğiz bakalım sağlıkla kucaklarımıza alalım da artık 🙏🏻 Kilo ve boy durumları nasıl kızlar ?
Seyma GoncaSevgiliz ayni drmdayiz canm benmde cok agrm var kaslmam var sanki adet olmsm ya bide akintim cogaldi eli kulagnda bugn yarn gelir diyirm ins 37+6 haftalgm
Zeynep23 [bilinmeyen] ya ben 24 haftalığım şimdiden ağırlaştım kolay hareket edemiyorum kalkarken falan normal mi bide midem ağrı yapıyo baskı var sanırım
GoncaSevgiliz Zeynep23 evet canım normel ben mide yanmam için sürekli soda içiyordum canım o iyi geliyordu
Zeynep23 GoncaSevgiliz yanmıyo ama ağırlık var sanki bana Batıyo valla diğer haftalar rahattık 24 de birlik Zorluk başladı 🤔
GoncaSevgiliz Seyma evet canım adet sancısı gibi bazen onu hissettim mi doğuruyorum sanıyorum kendimi 😊🙏🏻 Normel doğum mu sezeryan mı düşünüyırsunuz
Defnegeninannesi Seyma ayy bende 35haftadayım akıntı olunca doğum yaklaşmışmı oluyor😳bende akıntı var çünkü
Seyma Zeynep23 amin canm insallhhh 😊 aman ya geceleri agridn sizidan uyuyamiyirm ama cok deger be o uykusuzlklar ❤❤❤
TubaKorkmaz 37+ 3 den selamlar🙂))) kasılma nefeste zorluk burun tıkanıklığı dışarda yürüyememe bel ağrısı hepsi mevcuttur 🙈
Busrabusra123_ TubaKorkmaz aynii 37 +3 haftaligim o ağrılar bende de var ağlıyorum artık ne oturabiliyirum ne kalkabiliyorum oturunca çok sancım oluyor neden anlamadım
Seyma GoncaSevgiliz insallh normal olucak suan hersey iyi gidiyor bakalim 😀 sn 14 gn kaldi senin ne kdrn var
GoncaSevgiliz Seyma benimm de şimdilik normel gidiyor canım 24 kasım da benim de doğum bakalım çok sabırsızız artık heyecan dorukta
ceydatoker Seyma valla her gün sana bakıyorum,yorum yapmış mı doğum yaptı mı acaba diye aramızda 1 gün varya 😀
Seyma GoncaSevgiliz aramzda pek yok 22 kasm son 14 gunum elimz kulagimzda heran gele bilir bakalim once kim dogrck