Mhtpgnby 29 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bu sancının adınıda koyamıyorum o sebeple.. karnımda aşırı sancı var geriliyo gibi bide kramp giriyor gibi tarifde edemiyorum ama nefesimi kesiyor yaşayan muhakkak vardır ne bu?
Elif7781 Mhtpgnby adet sancısı gibi mi yoksa Kasılma gibi mi canim böyle durumlarda sayman gerekiyor baktın gevmiyor artıyor doktora görünmen lazim
Neseozkan Mhtpgnby canım benimde 29 haftalıkken karnım akiamları taş gibi oluyodu sertleşiyodu bi tuhaf ağrı oluyodu 30 haftada doktora gittim nstye bağladı ağrı çıktı progestan verdi erken doğum riskine karşı o yüzden bence doktoruna danışmalısın
Mhtpgnby Elif7781 adet sancısı gibi değil pek daha çok kramp gibi karnımın içini deşiyorlar gibi hafiften bel ağrısı dün gece vardı aynı sancı uyuyana kadar sürdü gündüz hafifledi bu gece bidaha başladı
Mhtpgnby Ezann Canım gaz sancısıydı sanırım 🙈 Gün içinde çıktığım için gaz sancısı olabileceğini düşünmemiştim ama sonra bidaha çıkınca karnım rahatladı . Gaz sancısı falan hiç bu zamana kadar çekmediğim içinde anlayamadım ..
Sosyologanne Canım bahsettiklerin 24. Haftada oldu çok şiddetli olmamasına rağmen sen yine bi doktora görün şu an 29+3 oldum arada adet ağrısı gibi geliyor o Kadar 😊
Mhtpgnby Sosyologanne Adet ağrısı gibi değildi zaten canım gaz sancısıydı bence ec ye girince rahatladım
Mhtpgnby Elif7781 Bebek hareketi olunca anlıyorum kuzum sertleşiyor bir yere toplandığı vakit😄 ama benim ki gaz sancısıymış