Aysenur01 Doktorum tarih vermiyor 9.ay konuşurmuş ama ben isteğe bağlı sezeryan olmak istiyorum merak ediyorum hangi hafta yapıyorlar
hunilimom Aysenur01 bir sıkıntı yoksa 38 diye biliyorum bebeğim ters benim mesela makat duruş 34.haftada bana eğer dönmezse 3i de alırım demişti
sydtns hunilimom 20. Haftadan beri makat duruş bizim bebeğimizinde. Doktor hemüz belli değil dedi ama sezeryan düşünülebilir. Makat duruş oluşunun Sezeryanınıza bir etkisi oldu mu ?
rabiabzdmr 2 gün önce kontroldeydim 35+1dim doktorum eğer sezeryan istersen 3 hafta sonra alırız dedi yani 38de😊
Eylem2019 Suan 33 haftaligim dun sezeryan gunu verdi bebegin sagligi iyi 39 da alirim dedi insallah 15 haziranda olacak
Yaser27 Aysenur01 38+ larda oluyor canım 25 haftalıkken gitmiştik tahmini 38+ larda bi tarih verdi bize yine detaylı olarak ilerleyen haftalarda konuşuruz demişti
Bimet 38+3 te olacağım 1.çocuğumuda 38+4 te oldum bir sıkıntım yoktu şuanda yok şükür bebeğin boyu kilosu senin sağlığına göre karar verir doktor şuan tam 37 oldum bebek 3080 gram doktora 16 mayıs uygun mu olur gelişim iyi 16 mayısa birlikte karar verdik
hunilimom sydtns daha sezeryan olmadım bugün gittiğim de belli olucak dönmedi ise sezeryan makat duruşta şart başka doğum şekli dusunulmuyormus 36 ya kadar da bekleniyor kendi donebilirmis bebegin
hunilimom Elaemirlina şuan normala döndü benim doğum şeklim inşllah doğuma kadar tekrar sezeryan olmaz 😅