Deletedmom0333 Kızlar son 3 ayım kaldı doguma fakat hala tam anlamıyla kafama yatan bi doktor bulamadım nisa hastanesi sezeryan dogum yapan ve doktorundan memnun kalan oldu mu veya safa da ve dogum ücretleri nedir yardımcı olur musunuz
edablbl Deletedmom0333 bundan 2 ay önceye kadar nisaya gdıyordum arkadas tavsiyesi ile. Ben derya hanıma gidiyordum normal dogum 1.400 sezeryan 2400 dıye blıyorum degsmedıyse.. ama artık bıraktım başka hastaneye gıdıyorum
Slnrhz Deletedmom0333 bnde safayı düşünüyordum burda arkadaşlardan güneşli erdemi duydum oraya karar verdim orda düşünüyorum inşaaalllah sizde bi bakın isterseniz sezeryan 1200 diyorlar
Nurhayat1212 edablbl bende nisa hastanesine gidiyorum daha 33 haftaligim ama neden biraktin bi sorunmu oldu
Deletedmom0333 edablbl 2400 mü me kadar pahalı safa da sordum 1950 dedi sezeryana nisa daha mı iyi yoksa abartıdan dolayı mı 2400😑😯
edablbl Nurhayat1212 malesef pek ucuz bir hastane degıl. Devlet hastanesınden farksız asırı yogun ve ilgisiz. Muayene ücretleri asırı fazla. Doktorum cok yogundu ama asla ilgilenilmiyordu birşey bile sormaya cemınıyordum
MucellaKoc Safaya gidiyordum uğur hanıma doktordan çok memnumdum ama hastanenin şikayet varda ki yorumlarından sonra gitmedim özelliklede doğum ile ilgili olanlar bahçelievler devlete geçtim devlet hastanesi bile ordan daha yeni cihazları falan odaları iki kişilik tertemiz çok yoğun olmadıkça ikinci kişi alınmıyor odalara
edablbl Deletedmom0333 tabiki abartı hastanenın kapsıyesı bile okadar etmez bence sızde baska hastaneleri araştırın
Sevey Ben 2017 de nisa hastanesinde doğum yaptım sezeryan çok memnun kaldım indirim yapmışlardı 1500 liraya çıkmıştık dr muhabbet hanımdı
Deletedmom0333 Slnrhz tesekkur ederim temiz bi hastane mi ypgun bakım unitesi varmı ve doktor konusunda bi tercihiniz varmı o hastanede
Slnrhz Deletedmom0333 bnde gitmedm daha yenidoğan yoğun bakımı varmış güzel temiz bi hastane haziranda gircem Sibel hanımı çok methettiler ona gidcem inşaaalllah
Deletedmom0333 Slnrhz ben netten baktım yorumlarına 2000 tl yazmışlar istek üzerine yapılan sezeryanlarda kafam karıştı emınmısın 1200 olduguna
Esezgin Güneşli meydanda yaman tıp merkezi var arkadaşlar. Tıp merkezi olduğuna bakmayın gerçekren ben çok severek gittim. Kadın doğumda eray bey var instagramdan da araştırabilirsiniz. Doğum ücretlerini bilmiyorum ama muayene en son 50 idi 4-5 ay önce. Eray bey de gerçekten çok iyi bir doktor aklınızda olsun.
elf30 Bende nisa hastanesinde necla hanıma gidiyorum.Fuzuli test istemez bana ilk kan testlerimi, direk sağlık ocağında yaptır.Sonuçları getirirsin demişti.Ama doğum ücretleri baya pahalıymış.Bide bazı odaları çok küçükmüş doğuma yakın ayartlatmak lazım.Ekstra ücret alıyolar.