Matmazell Senanuurrr ekmek tüketiyo musun canım önce ekmeği kesmeyi çalış vücudunu dene ne yediğinde çok acıkıyosun bende 26+1im ekmek ve tatlı yediğimde çok acıkıyorm mesela son 2 haftadır ekmeği kestim yersem de sadece kahvaltıda yiyorm
Ggizemsnl Canım psikolojiden olabilir mi. Ben 23. Haftadayım bende önceleri çok istiyordum sonra da dur dedim kendime.
Ggizemsnl Senanuurrr muz, ceviz falan ye baktın önüne geçemiyorsun yediklerini azalt iki lokma ye kalk zaten 1 saat sonra yine yiyeceksin. 😁 bende ilk zamanlar öyleydim 23. Haftadayım 4 kilo aldım sonradan baktım yedikçe yiyorum kestim hemen yemeği
Matmazell Senanuurrr kepek değil de tam buğday veya çavdar yemeyi dene canım bana diyetisyen ikisinden birini yiyebilirsin demişti
Tuanam01 Ben 36 haftamdayım hala doymuyorum gece mutlaka yiyorum acıkana çare yok malesef muz la geçiştirebilirsin meyva ile ama bazen yemicem diyip bekledikçe çok acıkıyorum sonra bulantı oluyor oda muzla geçmiyor mecburen ekmek arası bişe yiyorum benim gibiysen zor son 2 haftadır her hafta 1 kilo alır oldum 😂 son 17 gün kaldı doğuma 3 kilo rahat alacam yani düşün. Sağlıkla gelsinlerde yapacak bişe yok 😊