Elifff123 Merhaba hamişler Bugün doktora gittim aşırı derece de vücudum da kaşıntı oluşmuştu 3 gündür doktorum çiğerlerden olabilir dedi. Kan ve idrar tahlili yaptırdı. Kan sonuçları temiz çıktı ama idrar da fazlasıyla enfeksiyon var dedi. 2 gün tansiyonuna baktır dedi yatış yapabiliriz dedi. Enfeksiyondan nasıl kurtulabilirim ne yapmam gerek ilaç dışında bilginiz var mı ?
Deletedmom58 Elifff123 Bol su bol su ve bol su inanın en iyi çözümü bu. Suyunuza biraz limon sıkarak tüketirseniz idrar ph ınızıda düzenler. Günde minimum 3 lt için. Ben hamilelikte çok şükür çekmedim ama idrar yolu enfeksiyonundan yıllarca çekmiş biriyim.
Baharhakan Elifff123 ben 5 aylik bebegimi enfeksiyondan kaybetmm simdi yine hamileyim ve idarar yolu enfeksiyonum yine hat safhada ilac ve sudan baska bisey yapmaya korkuyorum ilac kullanirken kür kullanmak cok yanlis cunku Allahim yardimcimiz olsun zor 🙏
Elifff123 Yagmurr13 Bol bol su içiyorum canım. Ama geçmek bilmiyor bundan 3 hafta önce de gittim enfeksiyon için antibiyotik kullandım yine geçmedi. Akıntım çok fazla ve koyu sarı günde 2 defa çamaşır değiştiriyorum. Napacağımı şaşırdım artık doğuma da az kaldı 😒
Durumm Canım öncelikle geçmiş olsun geçer inşallah kısa zamanda, ama ilaç dışında pek bir şey etkili olmuyor genelde soğan suyu vs iyi temizliyor ama gebe misin bilemedim😊 gebeyken bence en sağlıklısı doktor kontrolünde uygun ilaçlarla tedavi etmek.. bitkiselden korkarım😊😊
Elifff123 Durumm 35+6 haftalık gebeyim canım antibiyotik kullandım geçmedi. Hala var ve aşırı derecedeymiş 😒
Elifff123 Deletedmom58 Fazlasıyla su tüketiyorum canım ama geçmiyor doğuma da az kaldı enfeksiyondan dolayı doğum yaparken çok çekermişim öyle diyorlar 😒
Deletedmom58 Elifff123 Lökosit değeriniz kaç çıktı idrarda. Enfeksiyon doğumunuzu zorlaştırmaz ama lohusalığınızı etkileyebilir hem kanama hem enfeksiyon birleşince zorlar. İyileşme sürecinizi
Elifff123 Baharhakan Başın sağolsun canım. Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin İnşAllah.
esin9927 Bende 35+3 günlük hamileyim 3 gündür sol boşluğum çok ayırıyordu idrar tahlili yaptırdık yoğun enfeksiyon göründü antibiyotik kullanımına başladık agrimda azalma varama yinede cokfena bir agri 😢 doktorum erken doğum olabilir dedi 😢
Elifff123 esin9927 O ağrıyı bende yaşadım canım 3 hafta önce ilaç kullandım geçmedi. 3 gündür vücudumun her yeri kaşınıyor enfeksiyondan dolayı doktorum 2 gün tansiyonuna baktır yatış yapabiliriz dedi. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi