ErdemEmineGnege Bebek33 ben devlet gittim 2 li test söylemedi sonra özele gittim Kıza benziyor dedi 14 haftalık belli değil dedi bir kızım var gönlümden erkek geçiyordu nasip sağlıklı olsunda 🙏🏻 Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın
Alessia ErdemEmineGnege ben suan 14+ 5 canım 10 haftada ogrenmıstım fetal dna testle %100 degısmez ıyıkıde oyle ogrenmısım benım kızın sureklı bacak bacak ustune kapatıyoo gıcık bır mınnos🤣
Lovelies ErdemEmineGnege 14 haftamda %90 kız dedi şuan 21 hftamdayım :) kız annesi olucam Rabbim izin verirse :)
ErdemEmineGnege Lovelies hayırlısı olsun canım kız evladı bambaşka gerçekten Allah’ım bir avazda kucağına almayı nasip etsin
Mlssa ErdemEmineGnege Canım öncelikle Allah gönlüne göre versin.Ben 13.haftada öğrendim 100%100kız dedi doktorum direk, benziyor bile demedi yani,o yüzden biraz daha bekle derim diğer kontrolünde daha net belli olur bence😊
ErdemEmineGnege Mlssa amin cümlemizin canım gitmicem inat ettim saten 🙈 hatta öğrenmekte istemiyorum sürpriz olsun buda 😂
ErdemEmineGnege 3434 benim 1 tane kızım var şükür gönlümden erkek geçiyordu bende değişir diye bekliyorum 😂😂