Susamtanesi-1 Ne kadar yemek yersem yiyeyim 3 saat dayanabiliyorum ya hemen acıkıyorum normalde de iştahlı biri değilim cok kilo alırım dıye korkuyorum ya benim gibi olananız var mı 🤰
Ipek34 Susamtanesi-1 öyle oluyor hamilelikte. O yüzden yoğurt meyve fln yiyorum aralarda kilo yapmiycak seyler
Birgullll Susamtanesi-1 sen gene iyi ben 2 saat dayanabiliyorum. Birde kahvaltıları Akşam yemeklerini öğle yemekleri o kadar yavaş ve uzatarak yiyorum. Nasıl acıkıyorum. Anlamadım. 😂😂😂😂
Elininanasi Susamtanesi-1 ben 24 haftalik hamileyim En cok 5 saat dura biliyorum canim Ama tabi yemek yerikir
espalp Susamtanesi-1 ilk üç ay sadece 2 saat dayanabiliyordum. Şimdi 18.haftada daha iyiyim daha uzun dayanabiliyorum 🤷♀️ Yine de max 5 saat 🤦🏼♀️
Mayasey Susamtanesi-1 aksi gibi hiç acıkmıyorum. Allahım senin iştahını bana versin 😂 kilo almam lazım sütlü tatlı, muz yiyip duruyorum.. Gına geldi artık 🙄
Susamtanesi-1 Az az yediğimde 2 saate düşüyor benimde ya neyse saglıklı olsunda minnoşlar yiyelim ☺️ Tek olmamak mutlu etti 🙈😂
Ps15 Susamtanesi-1 Ne güzel ya benim de canım hiç bişey istemiyor anca tansiyonum düşüyor aç kalınca yoksa zoraki yiyorum😔
Susamtanesi-1 Ps15 benimde öyle canım tansiyonum hep düşük şekerim düşüo yemediğim zaman bana hep deprem oluomş gibi oluo gözüm kararıo cok fena bişi ya
Ps15 Susamtanesi-1 Aynen canım normalde de düşük tansiyonum zaten aç kalınca hemen gözüm kararıyor başım dönüyor ama midem yüzünden de bişey yiyesim yok Allah yardımcımız olsun😔