Gnl0606 Merhabalar bence de burası ahkam kesme yeri değil herkes bunun kararını doktorundan öğrense daha iyi olur bizlerinde aklını karıştırıyorsunuz😊 ben cumartesi özelde doktoruma gittim 11 haftalığım bebeğim çok şükür çok iyi durumda bir kaç gün dene eğer kendini iyi hissedersen tutabilirsin tabi ki dedi, ben bugün bakacağım eğer bulantım susuzluğum baş dönmem vs olursa yarın tutmam sonuçta bize böyle bir kolaylık varken illa tutcam diye diretmek neden? Kendine güvenende buyursun tutsun🤗😬artık şu tartışmalar da bitsede bizimde kafamızı bulandırmasanız 😅🙏
Gnl0606 Birisi diyor yok aman ölür benek sususz kalır biri diyor saçmalamayın tutun ne alakası var.. yani bunlar yerine kendinizi bir yoklasanız tutmak isteyen tutsa tutmak istemeyen tutmasa hayat daha kolay olmaz mı sizce de 😅
Yusufunannesi_ Alessia eğer tutamayacak durumdaysan ödüyorsun ama tutabilecek durumdaysan kaza edip tutman gerekiyor 😇
kartanesi_63 Esrarse çok iyi yere değinmişsin. Gerçekten okurken anlam veremiyordum şaşkınlık içindeydim. Yazdıklarına katılıyorum👏🏻👍🏻
Enessnazann Alessia o zaman tutup tutmamak kimseyi ilgilendirmez kimse açmasın böyle bir post sende atlamışsın hemen bakıyorum da
Enessnazann Cnsumut herkes saydırdığı için yazdım tekrar söylüyorum herkesin kendi kararı kimseyi ilgilendirmez boş boş postlar açıpta tutanlara laf sokup tartışmaya girmeyin başka işiniz mi yok gidin onlarla uğraşın.
Enessnazann GozdeCemre doktoruma sordum canım bebeğin suyu kilosu felan çok iyi bi problem olmaz tutabilirsin dedi bugün tuttum hiçte zorlanmadım şükürler olsun