busenurbozkurt Kizlaaaaaaar 37+3üm geçmiyor zaman ne gelen var ne giden nstde sancı çıktı ama birşey yok sizler ne durumdasiniz ? çok sıkıldım uyuyamiyorum
Hayalim9786 busenurbozkurt aynıyız canm bende 37+4 üm sancı bir kere çıktı daha da bişey yok zaman geçmiyor belirti yok çok sabırsızlanıyorum 😊
Nerm7n busenurbozkurt 38+3 üç biz sesimizi çıkarıyor muyuz? Uslu uslu bekliyoruz gelmesini 😅 yarın kontrol var bakalım
Tubademir85 busenurbozkurt 36+6 yız ultrasyonda 38.haftadayız bizde de tık yok, oğlum çok hareketli karnımı cok kasıyor ama nst de sancı cıkmadı herhangi bir belirti de yok , heyecanlı bekleyiş devam ediyor 🙏💙
busenurbozkurt Hayalim9786 ayy sorma ne gelen var ne giden canım 80lere çıkmsti sancı offf bı an önce gelsinler artık yaa 😂
Heisenberg Nerm7n Allah mı söyletti 😅 Yok 37+3 günlük hamileyim daha nasıl doğum olacağı belli değil çatı muayenem var çarşamba günü😬
Mavisannesi 37 haftalık olduk bizde kızlar uyuyamıyorum hiç 2. Hamileliğim belim kopuyor sırtım desem o ayrı 12 günüm kaldı 18 mayıs gelsin artıkk🙏🏻🙏🏻👼🏻🤰🏼