Sdfnrllh Aminea ben de bikaç saatte bir acıkıyorum diye tutamayacağım yoksa isterdim ama çocuklarımızı da düşünmek zorundayız. Sonra tutuluyor ne de olsa
Mommi 28. Haftadayım bir dakika susuz yada aç kalamıyorum kendimi ve özellikle bebeğimi riske atmak istemiyorum onun için tutmayacağım
melike0411 Neseozkan hamilelikten sonra da kullancakmisiniz bende kullanıyorum sabah ve akşam hocaya sormadan direk para vermeyin bence
Ssraa Neseozkan parasını vermen gerekmiyor sadece kazaya bırakıyorsun sonra tutmak zorundasın o yeterli
hifabostanci Neseozkan parasını vermek için ömrünüzün sonuna kadar tutama durumu olmalı.. ki bu 1 yıl veya bir kaç yıl ertelenebilir. Yanı siz tutmayacaksaniz şuan, tutacağınız bir zaman onu kazasını yapmış olacaksınız.. bunlar kazaya geçer 🤗
Ayguns Aminea o zaman zorlama kendini canım bebeğine de yazık hem bu kan şekeri durumu tehlikeye sokabilir seni de bebeğini de sonradan telafisi var çok şükür dinimiz kolaylık dini doğumdan sonra uygun vakitte tutarız inşallah
Leylakerim Neseozkan bildiğim kadarıyla sonra tutabileceğiniz için para geçerli olmuyor müsait olduğunuzda ödersiniz
BaharSefvan Aminea 28. Haftamdayım tutamicam çok çabuk acıkıyorm gün uzun su ihtiycm çok fazla. Sonradan tutarm 🤗