clmmmmm bugun 5.günüm transferin.. bi sattir falan birden bi baş dönmesi yaşıyorum belirtimi gerçi bukadarda erken olmaz diye düşünüyorum.. acaba kullandıgım ignelerden ilaçlardan mı oluyo kızlar 😐
Ygygyg Canım hayırlı olsun bende de olmuştu ama çok hafif ben hatta dedim kendimi kandırıyorum dinlemiyim kendimi dedim sonraki gün midem bulantım oldu ama yine çok çok hafif ben yine dedim kendimi şartladım heralde herkeste dedi daha belli olmaz çok erken dediler ben 7.gün sabah ezanında dayanamdım kendimi kötüye baya alıştırdım ama hem çıkmasa bile sorun değil daha erken dedim ama ilk 5 dakikada hemen silik çizgi çıktı ama yinede benim ikizdi değerim çok yüksekti ondan erken çıkmış olabilir
clmmmmm Ygygyg saol canım hayırlı olsun seninki.. evet bende hiç onu düşünmüyorum tek embriyo hem bu kadar erkn belirti olmaz diyorum tansiyon falan düşmüştür ilaçlardan diye düşünüyorum. ama inşallah vardır
Ygygyg Ben hep şunu dedim kendime olmadıysa tutmadıysa olsun bir adım daha yaklaşmış olurum bebeklerime yine denerim he oldu da tutarsa zaten dünyalar benim.hep kendimi negatif sonucun aslında kötü olmadığına inandırdım negatif demek amacıma 1 adım daha yaklaştım demek diye kendimi telkin ettim
Suleguless 6 haftalık hamileyim ama adet olacak gibi kasıklarıma ağrı giriyor. bebek kendine yer ediniyor Bu haftalarda normalmiş :)