Eikra Misskaynak Valla gayette oldu o sizin düşünceniz illa bunu demek için 40 yada 41 mi olmak gerekiyor. Artık insan zorlanıyor biran önce kavuşmak istiyor yatıp kalkmak zorlaşıyor uykular kaçıyor. Buda ilk gebelik olunca insan biran önce doğumunu yapıp o masadan kalkıp evine gelmek istiyor.
Necla06 Eikra sakin sakin☺️ Daha 40 ı doldurmamissin bu kadar panik heyecan onu da strese sokar annesi ☺️ Bazı bünyeler erkek bebekleri 42 ye kızları da 41 de doğuruyor. Arkadasım ayni şekilde normal doğurdu.
EymenEmirinAnnesi BurcuY benim de nişanım cumartesi günü geldi hala ara ara gelmeye devam ediyor. Sancı sıfır,açıklık 3 cm bekliyorum. Bebeğim de hareket ediyor çok şükür takip ediyorum. 38+0 sence hastaneye tekrar gitmeli miyim ?
BurcuY EymenEmirinAnnesi ay bizde 38+4 olduk bugün nişanım geleli 3 gün oldu doktorum suyun gelince yada ağrın 5 dakikaya düşünce gel dedi ama kuzum bilmiyorum ki sen hastaneye gitsen mi gitmesen mi bana gelme dedi 😂
AnlatmayaGerekYok AcemiAnneee offf ya ne yapacaksın canım bebeğin kaç kilo? Doktorum ilk 41e kdr bekleriz dedi sonra bebek kilo almış tam 40ta gel bi bakalım dedi çarşamba tam 40 olucam. Napıcam bilmiyorum yalancı sancım bile yok nst de sancı yok açılma yok durdukça kilo alıyor
AcemiAnneee AnlatmayaGerekYok Allahım yardımcın olsun canım bırazdan gıdıcem hastaneye benım kılosunu bılmıyorum kı su an geçen gıttım sıra bıtmış bugün de bakalım 5 dkda 1 kasılıyo bebek bakalım