SevincAtk Ayaztgce amiiiin inşallah 🙏🏻allah saglık versin ve bir nefeste dogurmayı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻😇🥰günleri sayıyoruz bizde artık heyecanla
mervedd Ayaztgce eşin pozitif sen negatif olursan uyuşmazlık vardır iğne öncesinde 2 tüp kan alıp test yapılıyor
mrsdoruk Busraybars valla devletteki suratsız doktorları ve hemşireleri inanın çekemem. Benimde ilk gebeliğim o yüzden 28. Haftada oldum doktorum da zaten devlet şuan karşılıyorken neden yapmayalım ki dedi. Eminim sizin doktorunuzda bu düşünceden dolayı 28. Haftada yapmak istiyordur
Busraybars mrsdoruk benimki yapıp yapmamak arasında kaldı Yani gebeliğimin ilk haftalarından 12-13-14.haftalara kadar her muayenemde kanaman var mı diye sordu her seferinde de hayır dedim Geçenlerde gittiğimde 28de yapalımm dedi
mrsdoruk Busraybars kanaman olursa şayet erken haftalarda bu iğneyi oluyorsun canım o yüzden sormuştur sana olmadıysa zaten 28’de yapılıyor iğne
Busraybars sususdden yani bende çok inatçıyımdır uğraşırım. Burada 10₺ 12-13₺ ödeyenler olmuş fazlasını alırlarsa bende uğraşırım açıkçası
sususdden Busraybars valla ciddi para aldılar benden uğraşmak belki o an sinirlerim boşalmasa aklıma gelmezdi ama bende başka şeylerden birikim olmuştuda o anki sinir boşalması bi işe yaradı,başınıza gelirse direk hasta hakkına çıkıp bana seçenek sunulmadı böyle bir hakkınız yok bunu devlet ödüyor dediğinizde sizinde benim gibi bir sonuç elde edebileceğinizi düşünüyorum👍🏻
SevincAtk Ayaztgce 15 gün var 🙈🙈😇heyecanla bekliyoruz sona geldik artık okadar ay gecti su günler bi gecmiyor😂🙈🙈
Ayaztgce Ay SevincAtk SevincAtk ay evet ya son günler öle oluyo göz acıp kapayana kada bitsin inşallah kavuş bebeğine🙏Darısı bizim başımıza
Duyguxx Busraybars canım bende özele gidiyorum. 27. Haftada çağırdı doktor kontrole. Kan uyuşmazlığı tahlili yapıcaz ve iğne olucaksın uyuşmazlık varsa dedi. Benimde bildiğim Doğumdan sonra yapılıyor diyeydi. Ama çevremde bi arkadaşımın oğlu kan uyuşmazlığından dolayı zeka geriliği yaşamakta.