Baharyunus Kızlar ben gece saat 3 te uyandım suyum gelmıstı yatak ıslaktı ılk bas Oda sıcak sandık ter sandım yatım 5 dk sonra kalktım suyum geldı hemen ınternten baktım Doğum baslams demek doktorumu aradım hastaneye sen gıt ben haber verecem dedı hastaneye senı sabah alırız sezeryanla çocuğun hareketleri zaten o akşam azalmstı hafıf karnımda agrıyodu sonra baktı doktor boynuna kordon 2 kez kordon bağlanmış sonra benı ameliyata götürmeye geldıler o sırada nts ye baglydm sancı görülmüyor dedı doktor sen gıt yarın gel dedı bana bende dedım cocogumun hareketlerınj hısetmıyorm dedım hemen ameliyata gırdım eşim herkes dualarla bekledı ameliyathane çok soguktu ilk bas çok üşüdüm sonra doktorlarla sohbet ettik ameliyat sırasnda güldük sonra benım tansıyon düştü sakınlatrcı yapıldı çocuğumu gördüm çok tuhaf oldum kalbım tıtredı😘❤️👶odaya getrdler çocuğum sütümü emmedı sonra doktor dedı su yutmuş cıgrrlendee su var sonra götürdüler yoğun bakıma 8 gündürde kuveste kucağıma almak için sabırsızlanıyorum suan solunum sıkıntısı var var doktorlar yarın verırız dedıler 🤗
Alessia Baharyunus kordon dolanmıssa neden gonderceklerdı eve bu dr cok tuhaf saglıkla kucagına almana sevındım cnm
Gizemyigiter Alessia kordon dolanması korkulacak bişey değil ki bebeğin kalp atışları iyi olduğu sürece benim oğlumun 35. Haftadan beri boynunda kordonla duruyo 38 haftalığım 39 da sezaryen olacağım yani kordon olması acil Doğum sebebi değil
Alessia Gizemyigiter bebegın haraketlerı azaldı demıs arkadas demekkı onun daha sıkı dolanmıs ben ole dusundum