NimetDilmen Şekeri Olanların Bebeqi Daha Erken Alınıyomuş 37.Haftada Felan. Doqru mu Bu? Bilqiniz Var mı? Çarsamba Günü Randevuma Gittiqimde Doktoruma Sorcam da Gitmeden Sizede Sorayım Dedim
Yusbur NimetDilmen yok canım alakası bende de gebelik şekeri çıktı doktorum öyle bişey demedi hatta sonuna kadar bekleyip normal doğum yapacağım inşallah bir aksilik olmazsa
Hayal_Demir Bende de gebelik sekeri cikti. Mecburi sezaryen oldugum halde dr her sey yolunda giderse 39dan once almam dedi.
NimetDilmen Yusbur MaaşAllah canım ALLAH tamamıni erdirsin İnşaAllah saqlıkla. Bende 30 haftaliqim. Son bişey sorcam kusura bakma çok oldu. Şekerin en fazla kac ckıo aclık ve tokluk
Hayal_Demir NimetDilmen ilk dogumum sezaryen ama en onemli sebep saglik sorunum. Normal dogum yasak yoksa normalden sasmak istemezdim
Cbellle NimetDilmen bır bucuk hafta onde gıdıyor ama diyabetten degıl iri bir bebek olacak ondan onde dedi. Normal dogum olur ama ırı oldugu ıcın epey zor olacak dedi
Yusbur NimetDilmen amin canım inşallah 🙏 en fazla 140 tok açta en fazla 100 canım ama diyet yapıyorum o yüzden dikkat edince açlık 80 tokluk 110 falan çıkıyor dikkat etmek gerek tabi
Tubamsl Bende de gebelik şekeri çıktı açlık normal de tokluk yüksek bana da doktorum öyle bir şey demedi.
NimetDilmen Yusbur MaaşAllah canm senin deqerler cok iyi. Benimde aclık 100 ü bulmuyo toklukta 200 u bulmuo çok şükür suan iyi qidio
Esrabuglem Bndede gebelik sekeri var insulin kullaniyorum tam tersi 39+5 oldum kizimin gelmeye niyeti yok 😀😀
NimetDilmen Cbellle Benimde 2 hafta önde qidiodu ama smdi nasl bilmiorm. 4 kiloyu qecerse sezaryen olur dedi
Esrabuglem NimetDilmen hep ilerden gidiyodu son haftalarda haftasyla uyumlu simdi sali kontrlm vr baklm drm nasl ona gre suni snci verlck