pembebulut Kızlar merhaba Hastane değişikliği yapacağım Medilife hastanesinde devam etmeyi düşünüyorum. 1.bana doktor tavsiye eder misiniz? 2.ayrıntılı ultrason fiyatını biliyor musunuz? 3.Ayrıntılı ultrason renkli mi renksiz mi ?
asilsmom pembebulut ordaki biçok kadın dogum doktoruna gittim hiç birinden memmun kalmadım cnm. Tabi bu kişiye göre değişir sn yinede bi dene ayrica ayrıntılı ultrason 500₺ renkli yapiyorlar dr aytül hanim’ i tercih et 👍🏽
Kbregt pembebulut arkadaşım ali beye gitmişti bi gece memnun kaldı bende burcu hanıma yada ali beye gitmeyi düşünüyorum alanlarında uzmanlar
pembebulut asilsmom sağol canım sen şimdi hangi hastaneye gidiyorsun buraya yeni taşındım en iyi hastane burası diye söylendi daha gitmek nasip olmadı önerebileceğin başka bi hastane doktor varsa ona da gidebilirim
asilsmom pembebulut ben dogum yaptim cnmm 26 gün önce :) beylikduzu medicana dr burcu ozmen hanim..👍🏽
pembebulut Kbregt ali bey ile ahmet bey genelde müsaitmiş bayan doktorlar çok yoğun oluyormuş randevu aldın mı sen peki
Kbregt pembebulut evet öyleymiş hayır daha randevu almadım bu ayın sonunda gitmem gerek 10 gün falan önce alırım diye düşünüyorum burcu hanıma bulamazsam ali beye alırım
Kbregt pembebulut bende burda yeniyim medıplusa fçgittşm en başta ama orası tıp merkezi olduğu için güvenmedim yorumları okuduğum kadarıyla buradan herkes memnun😊
pembebulut Kbregt evet canım bende memnuniyet çokluğundan oraya gitmeye karar verdim inşallah içimize siner bi sorun yaşamayız da sonuna kadar devam ederiz