Yagmurozer Dün ikili testten sonra bebişimizin erkek olduğunu öğrendik.yanılma olurmu bilmiyorum.darısı bütün bekleyenlere ☺️🤰
Kubra9595 Yagmurozer banada 15. Haftada kiza benziyor net degil dedi 17. Haftada tekrar gitcem bende erkek bekliyordum hayirlisi ama cok okuyoruz degisenleri renkli ultrasyonda tam net belli oluyormus
Gungu_gunayy haklisinesracim banada 14 hafta + 3 gunluk erkek dedi dr Pipi bişey gösterdi ama genede dedi bu haftalarda belli olmaz dedi bazen kızlarda da şişlik kalınlık olabilirmiş hayırlısı artık🙈☺️
Gungu_gunayy Yagmurozer bende kız hissediyorum cunku cok mide bulantısı yaşıyorum hala dr dedi erkeye benziyo ☺️
Alessia İkili teste cınsıyet kesın bellı olmaz fetal dna testıyle kesın ogrenıyorsunuz kromoznlara bakılıp bebegın dna bakıldıgı ıcın
haklisinesracim Gungu_gunayy benimkinde bildigin pipi vardi. ama hissim kızdı. erkek dediginde bi içim degisik oldu inanasim gelmemisti.
Muhammednuri Gungu_gunayy benım ilk kızımda öyle olmuştu 🙈🤣kesin erkek dedi bir çok doktora gıttım hepsı erkek dedı hatta ama doğumda benım yaptıgım kız çeyizi gıbı kızım oldu 😂🤲🏻
Gungu_gunayy haklisinesracim ben hala inanamıyorum ama 18 haftallıkta yine kontrole gidiçem hayırlısı😍
Afifem46 13 de erkeğe benziyor denilmişti bana , 17 de kesin kız dediler detaylı ultrason da kesin kız dediler 😊