Merveyazici Arkadaşlar bebekleriniz bu hafta da kaç kilo oldular geçen hafta gittiğim de 35+3 2750 di 49 cm boyu vardı çok merak ediyorum sezaryen olacak biraz kilolu olsun istiyorum sağlıklı olsun yeter tabi ama aldığım kıyafetlerin içini doldursun ıstıyorum ☺️
Sibelacr Merveyazici ben 35 haftada gtımde doktor 2850 dedı ve fazla dedı kılolu bır Bebek olcak dedı 🤷♀️ Bence normal kılosu doğunca en az 3 500 olur dedı ve ben normal Doğum ıstyrm bıraz korkuttu benı o yüzden yedıklerme dıkkat edyrm
Mrv91 Merveyazici ben 36+2 yim. Dün kontrolumuz vardi 2900 olmuş boyu 49 cmmis. Bizim de normal doğum dio doktor. Ben de cok kilo almasın istiyorum 😂 hayırlısı olsun saglikla gelsinler insallah.
B-P-R Merveyazici en son 33 Ken gittim 1.950 demişti Normal dedi ama zayıf geldi Bana Şuan 36+5 im inşallah kilo almıştır iyi bir kiloya gelmiştir 🙏 kaşar peyniri Yumurta Pekmez Süt bunlar kilo yapiyo Genelikle
istkizannesi Merveyazici ya genelde daha az oluyor ama kiminde de daha fazla. Doktorumun cihazı çok iyi. Arkadaşımda onda doğum yaptı. 500 gr fazla doğdu.
Srplytr Merveyazici benim kizim hep onden gidiyordu haftalari biraz iri bir bebek 😀 bir hafta once 3250 idi. Yaklasik 15-20 gun once 2750 di hizli kilo aldi son zamanlar oyuzden normal gününü beklemeyeceğiz yoksa 4500 gr gecer dedi doktorumuz
Gulsen1989 36+0 da 2680 Gr 46 cm dedi. Boy kg biraz da genetik meselesiymis ama o yüzden çok da takmamak lazım
Merveyazici Srplytr ☺️ Aslında geçmez korkma çünkü her hafta aynı kiloyu almıyorlar ve dedikleri gibi de olmuyor bana da 4 kilo kesin olur dediler ama sanmıyorum mümkün değil bence yavaşlıyor bazen ☺️
Merveyazici B-P-R bende 33 haftalıkken gittiğim de 2350 di suan kaç bilmiyorum meraktan çatlayacağım ☺️
Srplytr Merveyazici bencede yavaşlasın 😀 karnim kocaman oldu çünkü ben bi 10 gun daha beklemeye kararlıyım insallah doğduğu zaman yazarım bende buraya 🙈
Deletedmom58 Merveyazici 36+0da 2500 küsürlerdeydi. 38+0da 2950/3000gibi dedi. Ama son haftalarda sapma payı yükseliyor, birde eğer bebeğiniz doğum pozisyonuna geçmişse dönmüşse yani biraz rakamlar oynuyormuş. Cihaz kaynaklı.