EmrEsraErarsLan Kızlar detaylı ulturasona girecem oğumun sağ böbreğinde genişleme var dedi detaylı ulturasona girerken aç tok fark ediyo mu yada idrara sıkışık olmakmı gerekiyor
Kizimveoglumm EmrEsraErarsLan fark etmiyor canım açlık tokluk idrar falan nasıl rahatsan öyle gir böbrekte genişleme olduğunu normal kontrol doktorun mu söyledi inşallah güzel haberler alırsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻🙏🏻
Bvbkcans EmrEsraErarsLan benim oğlumun da sol böbreğinde genişleme var ama pipisini ucu bitikmiş ona bağladı doktoe doğunca sünnet olacak sende söylede pipisine de baksınlar
EmrEsraErarsLan Kizimveoglumm ewet canım normal doktorum söyledi endişelencek bişi yok dedi Doğumdan snra geçiyormuş ama geçmeyenlerde var tabi o yüzden insan biraz tedirgin oluyo
Arya92 Açlık tokluk farketmiyor ama idrar torbanın boş olması gerekiyor .bana özellikle git dedi sıra beklerken tekrar gelmişti heyeceandan hatta yine dolmuş idrar torban dedi
Kizimveoglumm EmrEsraErarsLan tedirgin olma rabbim her daim bizim yanımızda canım bana da down sendromu dedi ama allaha şükür hiç bişey çıkmadı detaylıda üzülme tedirgin olma ki bebeğin etkilenmesin 🙏🏻gönlünü ferah tut 😍
EmrEsraErarsLan Kizimveoglumm çok teşekkürler Rabbim bütün annelerin çocuklarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder inşallah ☺👼🏻
Bvbkcans EmrEsraErarsLan benim normal muayenede de belli oldu canım ama gittiğim doktor baya yaşlı tecrübeli bi doktor