Sengulkrgz Arkadaslar civilin internet sitesinden urun almistim bunu magazasina gidip beden degisimi yapabilir miyim? Civilda calisan var mi yada boyle bir degisim yapan? Ona gore aldiklarimi yanimda goturecegim de...
Mrvkrc Sengulkrgz civili bilmiorum ama lcw sitesinden aldigim urunu magazadan degistirebilmistim civildede olur heralde
Srnkrbrn Sengulkrgz oluyor canım bide müşteri hizmetlerini ara sor garantiye al sen ben oradan öğrenmiştim e bebek civil lcw hepside değişim iade veya magazan değişim yapıyor 😊
Sengulkrgz Mrvkrc esim diyor olmaz bosuna alma yanina ama aldiklarimindegismek istiyorum.Buyuk bedenle yaaa epeyde bir sey aldim
Sengulkrgz Arkadaslar cok tesekkurler artik sondu artik civilla ilgili post yok 🤗🤗🤗cok tesekkurler herkese
Srnkrbrn Sengulkrgz ay ne mutlu sevindirdiysem ben merak ettiğim ne var ne yok öncesinden ararım öyle sipariş veririm hem ses kaydı alındıgı için konusmaların herhangi bi sıkıntıda garantim oluyor yani kendimce garantiye alıyorum 😂😂😍
Sengulkrgz Srnkrbrn sevindim yaaa inan bir cok esya aldim 6 ay 9 ay diye ama cok kucuk geldi kalip olarak icime hiiiic sinmedi gidip degiatirecegim buyuklerle...🤗🤗insallahhh