buuussraaa 36 haftalık gebeyim iki ayagımdada ödem var ama sag ayagımda cok daha fazla ve şiş sanki karınca geziyormuş gibi agrı oluyor dinlensede geçmiyor neden olur normal mi ne iyi gelir kızlaar
Elifee buuussraaa aynı durumda bende varım canım 34 kere kadar hiç ödemim olmadı ama 39 dayım suan 40 numara telim ancak oluyor doktor normal değil yürüyüş yap ayaklarını uzat dinlen ve tuz hamur işi yeme dedi
buuussraaa Arkadasım için yazdım arkadaslar ben henüz 18 haftalıgım ☺️ Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Melikecoban buuussraaa ödem cok fazla oluyor.anlamak için de ilk tansiyon ölçüyorlar sonra idrar testi falam yapiliyor bebege zarar verebilir o yuzden ihmal etmesin
MelikeGkhn 37.haftamdayım ben de 34. Haftadan beri ayak şişmesi var doktor normal dedi ayakları kalp seviyesinde yüksekte tutmak gün içinde yukarda uzatmaktan başka çaresi yok bu dediğim de kesin çözüm değil ama azaltıyor ve bol su tabi ki...el sırtı iç bacak ve yüz şişmesi olmadığı sürece doktorum normal olur o kadar diyor yani her şişme protein kaçağı değil