TazecikAnne22 Hanımlar 7.haftadayım ve yaklaşık 1 haftadır çok kötü bir şekilde mide bulantısı yaşıyorum. :( Hiç bişey yiyememek mi dersiniz, gün içerisinde istifar herşeyden tiksinme :(( çok kötü bir durum. Bulantıya ne iyi gelir bileniniz varsa acil yardım istiyorum lütfen :((((
Caglaucrr TazecikAnne22 valla canım hic bişey yaramıyor 3 ay çektim Allahimm çok kötü bişey. Tuzlu biseyler ye bide doktoruna sor bulantı hapı veriyolar sanırım. Tezden kurtulursun inşallah
Dudus TazecikAnne22 bulantı için zencefil tablet vermişti doktotum bana ben almadım kullananlarda işe yarıyomuş doktorundan iste istersen
humaninannesi61 TazecikAnne22 1 aydır ölüyorum 10. Haftam bitti😞 10 kilo verdm çünkü hergün kaç kere öğürdüğümü hatırlamıyorm bile. Hiçbir şey yiyemiyorum😞
Hifa TazecikAnne22 hiç bişey iyi gelmiyo aynı haftadayız aynı şekilde bnde sen gibiyim hiçbişey yiyemiyorum herşey kokuyo ağzımın içi zehir gibi yediğim zamnda yemeğin tadını iğrenç yapıyo bu sefer de istifra yani anlayacağın ilk dört ay açız🥺🥺
Fatos3 Hicbisey ya ben daha yeni duzeliyorm seni cok guzel anliyorum canim, sadece sabirli olmani diliyorm, ben 3 tane serum yedim sonra iylesdim 12haftamda , ama ne yaparsan yap o gecmiyo zamani gelince geciyo 😐
Dorukunannesi95 TazecikAnne22 sabah uyaninca gozlerini acar acmaz 5-6 tane tuzlu çubuk yiyordum ben bulantim kesiliyordu.
Denizgiller Canım ben 8 hafta oldum başladı bulantı 15 haftaya kadar devam etti bana yeşil elma geliyordu ama o kusma hissi geldiği an hiçbirşey kar etmiyor illa çıkacak ki rahatlayacan ben serum yedim o kadar kötü oldum bir defasında zamanını bekle sabret geçiyor Allah 'ın izniyle
Rabiayce Hiç bişey kesin kesin çözüm olmuyor sadece hafifletebiliyosun o kadar yani canım zor ama sabırlı olmak gerekiyo ben hiiç gecmicek sanıyodum ama geçiyo bitiyo sevdigin şeyleri yemeye calis patates mesela çok iyi geliyo haşlamak biraz tuzla yemek mideni bastırabilir düzelecek geçecek az sabır
Aspenya44 TazecikAnne22 geçen gün biyerdr ojusum bulantının çaresi bulunmuş. Hemde çok faydalıymış. Ben tam denicekken grçti bulantılarım. Hindistan cevizinin içindeki suymuş. Dene ve banada haber ver olur mu?
neziya Ara ara limon 🍋 iyin bana iyi geldi belki size de iyi gelir ben şuan 20 haftalık hamileyim çok şükür bulantı falan yok ilk lerde oldu 2 3 gün ondan sonra geçti şuan kramp ağrısı ara ara çekiyor um şuan
Kivilipastaa Doktorum dramim diye bi ilaç vermişti bana mısın dememişti sonra cok fazla bulantım oluyo ve yemek yiyemiyorum diye zofer diye bi ilaç verdi sabah yarım al akşama iyi olursan alma dedi gerçekten bulantı geciriyo yedigim midemde kalıyo çok şükür zofer kemoterapi alanların kullandığı bi ilaç 4 mg veriyo en azını bebege zarar vermesin diye bi çok kişi bu ilaçla ayakta duruyo canım doktoruna danışmanı öneririm gecmiş olsun inşallah kurtuluruz tez zamanda 9. Haftalığım bende
Nigtingaleyan 20.haftaya kadar çektim şimdi 36 haftalık gebeyim.bana soruyorlar ilk zamanlar mı daha zordu şimdi mi daha zor diye .kesinlikle ilk zamanlar bulantı çekmek daha zor :/ Allah yardım etsin gerçekten çözümünde Yok.ben neler denedim de geçmedi Zofer 8 mg bile içtim bana mısın demedi.ampulunu kullandım yine işe yaramadı.birazcık dramamin etki etti onun haricinde 20 hafta ölü gibi gezdim 😓