Rabiayce 28+1 29.haftamiza doğru gidiyoruz ben hastane çantamı bebek icin çanta falan daha bişey hazırlamadım kızlar ufak tefek eksiklerde var zaten daha temmuzda doğum allah nasip ederse mayısta geçsin diyorum hazirana girer girmez başlıyım diyorum sizde hazırlıklar ne durumda hazırsa neler aldınız neler almadınız 🙄
Gzmmtrkmn Rabiayce bizim de 5 temmuz 31+1 iz suan. Ufak tefek şeyler dışında hazırlıklarım tamam. Hastane cantasini da ramazandan sonra hazirlarim diyorum 😊
Esmanur96 Rabiayce henüz hazırlamadım canım 15 Temmuz doğum nasipse Bu hafta alışverişe çıkıcaz eksikleri alıp yavaştan yıkamaya başlarım bende son ana bırakmak istemiyorum hiçbir şey😇
mrsdoruk Rabiayce kıyafetlerimiz yıkanacak ütülenecek ondan sonra o da sanırım mayısın son günlerinde hazır olur 🙆🏼♀️ Diğer her şey tamam çünkü canım
Rabiayce Gzmmtrkmn Bende ramazandan sonrayı bekliyorumm 😍 bir iki takım daha zıbın almam gerekiyo beşigimiz hazır cibinlik dikiliyo bez falan filan kendim içinde lohusa takımı falan bakıcam iç çamaşırı kişisel şeyler onları da aldığımız zaman bi yıkamak kalıyor 🙋♀️
Deletedmom133 Rabiayce 1 25haziran 1 temmuz arası benim de geç gelirse 6 temmuzu bulur her şeyimiz hazır bekliyorum ikramlık hediyeler çantamız yatağımız ne olur ne olmaz dedim 😁
Gzmmtrkmn Rabiayce insallah hayirlisiyla hepsini hallederiz rabbim hepimizin yardimcisi olsunn 🙏 Hayirli ramazanlar 💞