gulertkn İzmirden gelin olarak antalyaya geldim ve burası hakkında pek bilgim yok şuan kepez devlete gidiyorum soğum sırasında memnun kalacağıma emin değilim önerisi olanlar var mı?
Sumeyye07 gulertkn kepez devlette gokce duranoglu var o doktora ıyı diyolar doğumhanelerı ıle ilgili kotu bısey duymadım ama durumun varsa sifa hastanesı de iyi dogum ucretı de uygun
BelinaysuElifece gulertkn bende kepez dewlete gidiyorum naci tataç a öneriyle gittim memnunumkonusması ilgisi güzel yani
Ilaydakurt03 gulertkn Özel Vitale Hastanesi gidersen Taner kılıç'a gitmeni tavsiye ederim çok ilgili 😍
Minik1anne Eğitim araştırma da özgül mamakli var oda güzel Ünal yirmibes var kendi kliniği var durumum iyi dersen o da süper ondan sonra medstar topcularda nilsem hanım var oda güzel şuan aklıma gelenler bunlar canim
Sumeyye07 Muciz_em normal dogum ıcın 1.500 den baslıyor dedıler ararsanız da söylüyorlar zaten dogum ücretini
Efsuni Ben asv yaşama gidiyorum doktorum ismail semih cok ilgili bir doktor içimi çok rahatlatıyor hastanenin kendide çok temiz personelleri güler yüzlü ve ilgili makul bir fiyatı vardı ama arttı ben yinede değdiğini düşünüyorum söyle bir şey var yasam hastaneleri gözlemlediğim kadarı ile hastalarla çok ilgili mesela opera yaşam da öyle dr ilter güvendik var harika bir doktor detaylimi orada yaptırdım hem tecrübeli hem çok ilgili doktorumu değiştirecek olursam hiç düşünmem ona giderim üstelik 65 tl muayene ücreti sonuna kadar hak ediyor araştırma kepez devlet atatürk devlet hepsine gittim hiçbirinde kaygılarımı gideren doktor olmadı zaten 9 ay süren bir süreç neden kaygılarla geçireyim her zaman ulaşabileceğim ne zaman kaygilansam beni rahatlatabilecek bir doktora her ay 65 tl vermek çok gelmiyor ayrıca devlet ve araştırmalarda hastaya yoğunluk sebebiyle ilgi sıfır siz içerde muayene olurken 3 4 hasta birden giriyor içeri hasta mahremiyeti diye bir şey kalmıyor ki eğitim ve araştırmada unutamadigim bir manzara varki tam bir rezalet kadın çatalda perde hafif aralık kalmış içerde ayriyeten hasta dışarda kapıda eşini bekleyen adamlar o manzara tam karşıda çok kötü bence mantikli olan uygun fiyatlı bir özel bulursanız gidin tahlillerinizi de devlette yaptirirsiniz hem zorlamaz sizi içiniz rahat bir hamilelik gerceklestirirsiniz insallah saglikla alirsiniz kucağınıza
Nuray29 Kepez devlette sinem tuzcuoğlu var çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum çok güzel ilgileniyor.