Dlygnr Kızlar 27 haftalik hamileyim .plesentam aşağıdaymış.doktorum hiç istemediğim.bi hastaneye sevk etti doğum biraz zor gece biliyormuş çünkü.boyle bişeyle karşılaşıp plesentasi 27 haftadan sonra yukarı çıkan varmıı ?
BMA Dlygnr bende 22 haftalikken ogrenmistim ama benim doktorum simdi korkmaya gerek yok dedi 8. Aydan sonrasi önemli dedi umarim çıkar canim yukari benim cıkmış insaAllah seninde cikar hayırlısıyla ❣
Nk1984 Dlygnr benim de 32. Haftaya kadar aşağıdaydı,32. Haftadan sonra yukarı cıktı cok şükür.Ağır iş tapma,bol bol dinlen,rahat ol ,pozitif dusun canım,duzeliyo Allah’ın izniyle☺️
Gulendam34 Ben canım 22 de asagidaydi 34. Haftada yukarı çıkmaya başladı şuan 37 haftadayim düzeldi ağır kaldırma ve ilişki yasak demişti bize
Dlygnr Ayyy gerçekten için çok rahat etti devlet hastanesine gidiyorum en ufacık bi sıkıntıda beni başka hastaneye yolluyorlar hepte kötü konuşuyor doktorum.
Sinembuse Benim canim 18 haftalıkken öyleydi bebek büyüdükçe yukarı cıktı şuan 34 haftaligim m.etme allahın izniyle yukarı çıkar.