Esin9494 27+2 yiz ve bebeğim 2 haftadır çok tekme atmiyor yada ben hissetmiyorum çünkü kilolu biriyim karin yağlarım yüzünden hissetmiyor olabilir miyim? Yattigimda biraz tekme hissediyorum hepsi bu .. yada gün boyunca ayakta çalıştığım için mi bebeğim hareket etmiyor?
hunilimom Esin9494 ayakta calisiyormusunuz siz ne kadar yorulursaniz bebeğiniz sizden daha kat kat yoruluyor akşamları tatlı şeyler yiyip sol tarafınıza uzanın uzun süreli uyku zamanı birde günde bir yada 2 saat uyanık kalıyor onda da çalıştığınız için hissedemeyebilirsiniz
Hamilebiranne Esin9494 ben internetten araştırdım bebek anne gün içerisinde ayakta olduğunda ya da hareketli olduğunda uyurmuş doğan bebekleri sallayarak uyuturuz ya hami o anne karnında gelişen birşeymiş anne hareket ettikçe uyurmuş bebek ama uzanıp dinlendiğinde uyanır hareketlenirmiş sebebi bu olsa gerek diye düşünüyorum
bebekteyaparimkariyerde Esin9494 sen yoruluyorsan oda yoruluyor bütün gün ayaktasın Burak’ta çocuk dinlensin.ben biraz yürüsem gün boyu hareket etmiyor
Zmrtbdk Esin9494 biz hareket ettikçe bebek uyurmuş canım.Benim de uzandığımda oynuyor genelde.Hareketli günlerimde uyuyor.Ben de hep tam tersi olur diye düşünmüştüm.Ben hareket edince o da eder,yatınca o da uyur diye ama öyle değilmiş.27.haftadayım ben de.
Esin9494 bebekteyaparimkariyerde sabah 6.30 akşam 20.00 arası çalışıyorum akşamları hareket ediyor ancak
41hamile Benim oğlumda tekme atmıyor karnıma dayayıp yavasca surtuyor yılan gibi annesinin canını yakmıyor kurban olurum :)