Elifelif49 Kızlar emziripte oruç tutacak varmı aranızda ben tutmak istiyorum ama annemler sütün yetmezse bebek yazık diyolar bilemedim
Bulut74 Elifelif49 ben ilk kızım da denedim ama sütüm azaldı. O yüzden tutmadım. Onun günahına girmek istemedim. Küçüktü daha çünkü. Önce bebeğini düşün bence, Allah’ın izniyle sonra tutarsın orucunu🤗😌
Ozlemsvr Elifelif49 Bende emziriyorum ama tutmayacagim. Zaten yaşadığım yer çok sıcak emzirmekte çok susatiyo. Emzirmek için beslenme olmasada su çok önemli artık seneye günü gününe tutucaz inşallah.Ek gıda döneminde olsaydı yine tutulurdu bebgim daha küçük benim..😊
Mihrimahirem Elifelif49 bi arkadaşım oruç tutunca sütüm dolup taşıyor dedi öbürü sütüm çekildi sanki dddi, yapıyla alâkalı sanırım.
Bulut74 Elifelif49 oruç tutup, bebişin vebaline girmek daha günah. Tutamazsan yapacak bişey yok. Bende daha borçlarımı tutamadım. Şimdi ikinci borcum olacak. Son ayım hamileyim şimdi, tutamıycam.
cennetinsusu Elifelif49 Ben tutmayı düşünüyorum. İsterseniz deneyin. Eğer sütünüzde azalma olursa devam etmezsiniz oruca 😊 Ramazan öncesi borçlarımı tuttum. Ek gıda döneminde olduğumuz için sıkıntı yaşamadım ☺️ Sütte azalma da kişiden kişiye farklılık gösterir.