Betusm Bir taraftan çok heyecanlıyım bir taraftan çok mutlu bir taraftan korku dolu bir taraftan tedirgin ahhh duygularım karıştıı.. ama seni dört gözlee bekliyorum bebeğim♥️sağlıkla gel.👼🏻
PrensesimDoga 32+4 olduk bizde 🙏🏻 Su azlığı gibi bazı prüzlerden dolayı 36 da alabilirim dedi dr. Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Betusm PrensesimDoga amiinn canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende ayın 17sinde nst ye giricem bakalım
Kahramanlar Betusm amin 🙏 canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız sayılı günler kaldı heyecan dorukta abisi hergün sayıyor sabah kalkar kalkmaz anne 10 gün kaldı diye kucağıma geldi
PrensesimDoga Betusm inşallah iyi çıkar ben 20 sinde girmeye başladım 11 inde kontrolüm bakalım. Sağlıkla tamamlarız inşallah hamilelik sürecimizi 🙏🏻
AlyaSu Betusm aynen canım bide kalçam ve bacaklarım ağrıyor resmen uyuyamıyorum ayakta sersem gibi geziyorum bide temizlik yaptım Perdeleri falan yıka ütüle as koltukları sil Allah'tan annem yanımda yardımcı oluyor yoksa hiç yapamazdm 🤭
Betusm AlyaSu valla bende kendi işlerimi kendim yapıyorum zor oluyor Allah yardımcımız olsun kadın olmak zor zanaat