Cagladevecioglu Hanimlar uyku sersemligi iki saat arayla kan ilaci ferrum ictim bu sabah bi sikinti Olurmu bugun pazar doktoruma ulasamadim bilgisi olan yardimci olabilirmi lutfennn
Alessia Cagladevecioglu bende aynı seyı yapmıstım kuzum unutup ıctım dr soyledım bırsey olmaz ama bugun yarın kabız olabılrısn dedı korkma yavrum😘
Cagladevecioglu Alessia gervektnmi ay vallahi agliycaktim snirlerm bozuldu Cok Tesekkur ederm bebeklere bisey olmasn yeterki 🥺🥺
Alessia Cagladeveciogluevet kuzum korkma bende yaptım aynı seyı dr bırsey olmaz dedı ama kabuzz olmamak ıcın kayısı ye bol bol su ıc cok acı verıcı oluyo sonrası
Cagladevecioglu Alessia ay canimmm ya uyandigimdan beri kafam yerinde deildi valla aslnda her sabah 7 de kalkip icip yatiyorm kahvaltiya kdr zaman gecsn diye bu sabah bidaha ictm yani uyku sersemligi insan hrseyi yapablio demekki ama icime su serptin 💜
Cagladevecioglu OgrtSemaa insallah canm ustte arakadasinda basina gelms sadece kabizlk yapablirmis ona bile suan sevindim desem yalan olmaz bebeklere bisey olmasn yeterki 🙏🙏
OgrtSemaa Cagladevecioglu evet canım ben de gördüm mesajı Sevindim senin adına 🥰 bebişine bişey olmasında varsın biraz kabızlık çek 😄
Cagladevecioglu OgrtSemaa vallahi cekerim cekmedigim sey degil 😬😬 minnoslarimiz saglkli olsn anneler hrseyi ceker 🥰🥰🥰