Ertugunannesi Gebelikte buyuk tuvalete cikma sıklıgi nasildir son bi haftadir her sabah tuvalete cikiyorum ve boyle ne ishal ne kabiz gibi degil bu bi sorun olabilirmi doktora gorunmelimiyim yardimci olurmusunuz bilgisi olan tam 22 haftalik suan da tesekkurler simdiden..
Nur___ Ertugunannesi ben hergün çıkarım düzenli 12+0 bu arada:) zaten önemli olan çıkabilmek içeride uzun süre kalırsa emilim artar
Mucizembenimm Ertugunannesi canım bende abartısız üç kere çıkıyodum. Doktorum kullanmış olduğum takviyeleri azalttı omega 3,kan ilacı ondan sonra normale girdi.
Slcndereli Ertugunannesi ben 25haftalıgım günde 1veya çıkıyorum olması gerekende bu zaten bagırsaklarımızın çalışması çok güzel birşey
Selenge Ertugunannesi Bağırsaklar bebek için (ona yer açıyormuş vücut) kendini temizliyor sürekli. İdrar yolları da. Hatta vajina da. Çıkabilmen iyi bir şey bence. Magnezyum kullanıyorsan ve lifli yiyecekler yiyorsan magnezyumun da etkisi olabilir. Beni çok rahatlatmıştı örneğin.
Nur___ Ertugunannesi yoo hiç canını sıkma unutma barsaklar ikinci beyin vazifesi görür stres sıkıntı direk bebeğine yansır, kaldı ki normal doğum düşünüyorsan tuvalete rahat ve acısız çıkabilmek de önemli
Ulviyyee Bende tahmini 30 haftalardan sonra her gun cikiyorum bazen gunde 2 kez oluyo ama eskiden 2 gunden bir falan cikiyodum şimdi siklaşdi normal qaliba😯
Nur___ Ulviyyee vücut dengeye oturmuş olabilir,, çünkü progestan hormonu sindirimi yavaşlattıgı için sindirim zorluğu hazımsızlık yanma gibi sorunlar yaşıyoruz gebeler olarak
Ertugunannesi Slcndereli evet guzel bisi ama iste dogum belirtisi yazmis birkac kisi o yuzden enfiselendim allah korusun
Esra7261 Ertugunannesi her gün düzenli tuvalete çıkmnın nesi kötü olabilir allah aşkına? Siz dua edinde kabız olmuyorsunuz 🙄
Ertugunannesi Esra7261 lutfen bos yorum yapmadan once soruma cevap verin benim riskli bi gebelik hersey endise olmama sebeb ozaman sizde normal bi gebelik yasadiginiza sukredin
Selenge Ertugunannesi Öyleyse ondandır. Ben de kullanıyorum. Günde 3 kez çıkıyorum neredeyse. Süt filan da içiyorsan tamam işte.
Esra7261 Ertugunannesi benim normal gebelik yaşadığımı nerden biliyorsunuz? Hergün tuvalete düzenli çıkmanın nesi kötü. Neyse 🙄
Ertugunannesi Selenge evet canim ondan sanirim sut degilde daninonun bebek yogurtlarindan yiyorum arada
Anneyimben49 Ertugunannesi 31 olduk bende son 1 buçuk aydır hergun 3 kez bazen 4 oluyor çıkıyorum. Salı kontrolüm var soracam doktora. Korkuyor da insan beslenemezse çocuk falan
Ertugunannesi Anneyimben49 evet kesinlikle yine sizin haftaniz iyi benim haftam erken daha o yuzden dahada korkuyorum