EymenEmirinAnnesi İki gündür iyice sümüksü beyaz akıntım olmaya başlamıştı. Dün gece su gibi kan gelmeye başladı daha günüm olduğu için bebeğime birşey oldu sandım apar topar hastaneye gittik. Nişanım gelmiş ve açıklık 3 cm. Nstde sancım çıkmadı. Eve dönmek istedim. Şuan evdeyim. Suyun gelince ve ağrıların başlayınca gel mutlaka dedi doktor. Çok çabuk panik oluyorum bacaklarım tir tir titredi dün akşam kasılıp kaskatı oluyorum. Kolay doğum için tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen 🙏🏻 Nasıl sakin tutabilirim kendimi, eşim öğretmen şuan yanımda değil, bebek doğduktan sonra babalık iznini başlatacaklar 😣 annem babam var sadece.
Kubra9595 EymenEmirinAnnesi merdiven in cık cnm yürüyüs yap annenle hurma ye ılık bi dus al sancıların gelirse cömelme hareketi yap inan faydasi olur bi avazda kurtulursun ins 😊
Atikeemre14 EymenEmirinAnnesi hurma ve fatma anamızın otunun suyunu ıc ve ılık bır dus al cok ıyı gelecektır hurma dogumu kolaylastırıyor Allah yardımcın olsun
Yasemincifci EymenEmirinAnnesi derin derin nefes al ılık duşa gir merdiven in çık squat hareketleri yap
Kahvecekirdegi Allah yardımcın olsun canım. Kolay doğum için tavsiyede bulunamayacağım malesef. Benim de ilk gebeliğim ve henüz doğum olmadı. Kaç haftalıksın