Duygu_ öncelikle kasık ağrııs ve bel ağrısı hem hamilelik hem gebelik belirtisidir ama bu kadar erken dönemde midğe bulantısı görülme oranı çok çok düşük yani o biraz psikolojik bende sizin gibi hissediğ doktora sorduğumda siz herşeyi o izlediğiniz dizilerdeki gibi kusup sonra hamile olduğunu öğreniceğinizimi sanıyosunuz demişti 😂
Şimdi gelelim asıl konuya kesinlikel zamana bırak eminim benim hikayem seni umutlandırcak adeti sürekli düzemli olan biri olarak adete 1 gün kala adet günü idrar testi yaptım direk negatif dedim birşey yok üstünden 3 gün geçti dedim kesin kanda çıkar benim adetim gecikme gittim kan veedim sonuç 0.45 nefatif yani genelik yok ben üzülerek eve döndüm neyse ben kafama takmadım bekliyorum ki adet olucam geldik 11nci güne ben artık bir sorun olduğunu düşünerek kadın doğuma randevy aldım ama yinede o gün son kez idrar testimi yapıyım dedim bir yaptım ikinci çizgi silik nasıl yani ya dedim kan verdim ve sonuç pozitif 👍🏻43 çıkmıştı .yani duyduğunuz klişeelre göre yargılamayın kendinizi bu kadar geçte öğrenebilirsiniz ben olsa kesin çıkardı çıkamdı diyerek 11 günü geçirdiğimde öğrendim herkes adetten önce yada adet günü öğrenemiyor 👍🏻👍🏻