Kimse merhaba kızlar ben normalde 25 haftalık hamıleyım fakat bugun kontrolum vardı doktora gıttıgımde doktor gelısımı yavaslamıs 15 gun gerıden gıdıyor dedı duzenlı beslenıp bu ay tekrar kontrole gelın bakalım dedı 🥺🥺 bıraz tedırgın oldum benım yasadıgım durumu yaşayanlar varmı aranızda bılgı sahıbı olanlar yazabılırmı 😣😣
FatmaAtess Kimse canım muz kuruyemiş sabahları güzel bi kahvaltı ev yoğurdu kaşar peyniri bunlarla beslen inşallah düzelir
Snglfth Kimse canım geçmiş olsun yoğurt günde iki kere tüket öyle gibi birde yatmadan yemeklerden 2 saat ara ile ki fayda etsin özellik le hergün muz kaşar yumurta meyve türleri inşallah düzelir
FatmaAtess Kimse bende sevmiyorum ama en azından tanıdı bildiğimiz şeyler allah korusun daha kötü ilaç falan kullanmak zorunda kalmak eğer süt sevmiyorsan günde 1 bardak ayran veya 1 kase yoğurt ye canım oda aynı görevi görüyo
Cemremin Inşallah düzelir herkes muz kasar süt diyo ben hiçbirşey yiyemedim bulantimdan dolayi sadece siyah zeytin ekmekle beslendim diyebilirim maşallah doktor hani birşey yitemiyodun nasıl gelişti böyle güzel bu bebek dedi 😊bende zeytin tek yedim aylarca şasirdi sizde deneyin belki yarar😊
Sevdalmira Kimse inşallah bana 2 haşlamış yumurta 2 bardak süt 1 kase yoğurt bunlar hergün olmalı haftada bir balık 3 günde et ye dedi ama benimde yemek yiyesim gelmiyor
Kimse bende hamıle kaldıgımdan berı bunlardan acayıp tıksındım artık zorlada olsa yıcez mecbur ama🥺🥺 Sevdalmira
AynurDemir Her annenin bünyesi farklidir bebeginde ögle ama ben her gun bir yumurta yiyorum 2 bardak sut iciyorum yiyebildigim kadar yemeklerin yaninda yogurt yiyorum meyvede tuketmeye calisiyorum. Ne bir kusma ne agri sızı hic biseyimiz yok cok sukur. Sende de ise yarar insallah dene. Bebis baya kilolu hatta bu yuzden sezeryan olucaz. Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin.
Kimse AynurDemir ınanırmısım geçen gun bır kase yogurt yıyım dedım yedım cok gecmeden ıstıfra ettım 😣😣 hamıle kaldıgımdada kusmakran cok kılo kaybetmıstım artık kussamda yıcem ama korkmaya basladım sızınkı ıyıymıs ırı sahlıklı olsunda varsın sezeryan olsun