Yusufayten Aanneessii kendine çok dikkat et en önemlisi üşütmemeye bak bence hemen hamile kalmaya bakma tekrar düşüğe neden olur en az 3 ay geçsin daha sağlıklı gebelik yaşarsın Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ❤️❤️
Scb Aanneessii bende kürtaj oldum da ondan sordum 1 hafta agrım oldu antibiyotik falan kullandım rahim temizleyici bi hal kullandım kontrole gidiyosun 1 hafta sora dr duruma göre devam ettirmişti bana antibiyotiği
Yavuzum1202 Kürtaj çok kötü Allah yardımcınız olsun 15 gün ilişki yasak 6 ay korunmanız en doğrusu İnş sağlıklı gebelıgınız olur tekrardan
MehCan Bende gecen sene 2018 Şubat ayında kurtaj olmustum kac gün sonra ağrın geçiyor ama sana tavsiyem eyer cocuk hemen sonra istersen arya baya zaman koy ben beklemeydim 2 ay sonra hamile kaldım bebek 1 aylık olmadan düşük yaptım yani ne kadar çok zaman koyarsan o kadar senin için iyi dusugumden sonra 11 ay hamile kalamdim şükür nerdeyse iki ayimzi bitiyo
MehCan Aanneessii kaç gündür kurtaj oldun ağrı fazla olmuyo zaten ilk gün karnin ağrır ertesi günü ya ağrır yada agrimaz
MehCan Aanneessii ama kanamanın olması lazım sen kendine sıkıntı yapma canım kontrole gittiğin zaman doktoruna soylersin o gerekeni yapar zaten