Sedahatice Evet arkadaşlar sonunda doğurdum bende enfeksiyonlar bulantılar derken şükür bu günü de gördük öğlen saat 12 de kavuştum oğluma bu benim ikinci sezeryan oluşum çok korkuyordum ama hiçte korktuğum gibi olmadı o kadar kolay ve sakin geçti ki ebeler hemşireler hasta bakıcılar şansıma hepsi çok iyiydi. Allahım bütün anne adaylarına yardımcı olsun bir an önce Bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin. Bu arada bu gün doğan tek sarışın benim oğlum herkes ona sarı oğlan diye isim taktı 😂😂😂😂
Terasus33 Sedahatice gözünüz aydın,hayırlı olsun, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum bebişe 🥰 kaçıncı haftada doğum yaptınız ve bebiş kaç kg doğdu paylaşır mısınız?
Elvn Sedahatice amin canm keske biraz daha ayrintili anlatsaydn dogumunu bnde sezeryqn olablrm bu arada Allah anali babali buyutsn
Sedahatice Elvn canım belden aşagısını uyuşturdular sürekli benle konuştular baygın olmadığım için bebişimi önce ben gördüm ondan sonra hemen dikişler atıldı temizlik yapıldı ve hiç beklemeden odaya çıktım uyanıktım sürekli