Eylulmom Kızlar 20 haftalik olduk bugün ilk gebeliğim benim göğsüm ilk haftalarda çok şişti şimdi böyle çatlaklar oluşmuş ne yapsam bilmiyorum ilk kez başıma geliyor böyle kırmızı mı desem mor mu desem değişik bi çatlak ya anlayamadim yardimci olur musunuz🤔
Bgun Eylulmom çatlamışsa kimsenin bir faydası olmaz tatlım 😂bişey olmaz anne oluyorsun olur öyle şeyler. çatlak kremi fln alda bari göbeğin çatlarsa sürersin.
Esra7261 Eylulmom yardımcı olunacak bi şey yok maalesef. Çatlaklara çözüm yok. Madecasol öneren olmuştu ben denedim işe yaramadı. Zaten o da cildi inceltiyormuş. Kendi haline bıraktım.
Eylulmom Bgun göbeğim çatlamadı Allahtan zeytinyağı sürdüm o kadar göğüse karnıma karnimda hic bişey yok göğüs çatlamış anne olmak çok zormuş ya 😂
Scb Eylulmom benimde göğüslerim cok büyüyünce hemen çatladılar koyu kırmızı renkte özellikte alt kısımları kremde kullanmıştım ama faydası olmadi
Seher_ Eylulmom benimde karnimda yok göğüslerimde var 30 haftalıgim çok çabuk büyüdü çünkü göğüslerim bide ilk zamanlar göğüslerimi nemlendirmedim ama karnıma gün aşırı nemlendirmeye dikkat etmiştim karnimda yok göğüslerimde oldu artık hergun bebe yağıyla nemlendiriyorum
Bgun Eylulmom hiç takma bence kötüde durmuyor bence gögüstekiler bende de ver takmıyorum hiç sonradan renksizleşiyor zaten göbeğin için zeytinyağı işe yaramayabilir. Çatlamadan çatlak kremi kullanmaya başlayabilirsin ben sadece göbeğime lierac kullandım daha çatlama olmadı35. Haftadayım.
Meltmc00 Kesinlikle kantaron yağı hem önleyici hem oluşan çatlakları giderici etkisi var sürekli bu şekilde nemli tutmalısın
Mrsmy Eylulmom benim ikinci gebeligim kizima hamileyken olmamisti ama bunda oldu😑 asiri buyudu goguslerim gecen hafta bi yanma aci hissettim bi baktim şok,kipkirmizi ince ince catlamis.yapacak bise yok malesef yag krem hepsi hikaye,umarim karnim catlamaz
Eylulmom Mrsmy hormonlar ne kadar değişik ya ilk gebeliğiniz de olmamış sizinde kantoron yağı demiş burda iki kişi bende yarın almayi düşünüyorum isterseniz sizde bi bakın belki iyi gelir sizede