nur_123 32. Haftamdayım durmadan kaşınıyorum deli gibi bu durumu yaşayan varmı ne yapmalıyım normalmıı ???
Aysegolcuk nur_123 kaşıma canım çatlaklar oluşur ben çok kaşıdığım için doğuma son haftalarda çatlaklar oluştu hindistan yağı kullan yardım ediyor
Salmanc nur_123 aynıyız bende 31 den sonra daha da kaşınmaya başlamıştım 34 e geldm kaşıntılar dayanılmaz bir hal aldı göbek seğil tek derdim tüm vücudum kaşınıyo
Storm Kizlar acilen karaciher enzimlerinize baktirin gebelik kolestazi olmus olabilirsiniz ben suan oyleyim dr ilac verdi safra asitleri yukseliyomus . İhmal etmeyin derim
Elifff123 Storm Canım konuyla alakalı bilgi verir misin benim de 3 gündür vücudumun her yeri kaşınıyor ve 5 yıl önce karaciğer biyopsisi yaptırdım. Karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyordu diye. Ne tür bi kaşıntın oldu en çok nereler kaşınır bilgilendirirsen sevinirim
FatmaAtess Postu açan arkadaşa çok geçmiş olsun 🌸bende hazır bu postu görmüşken sorayım benimde göğüslerim kaşınıyo milletin göbüşü kaşınır benim göğüsler acaba bir bilen bar mı neden 🤷♀️🤔
Eceiz FatmaAtess bebe yağı sür cnm benimde kaşınıyor göğüslerim büyüdüğü için muhtemelen,çatlak oluşabilir tırnaklarınla kaşımamaya çalış
MuhammedTalha03 Karaciğer enzim değerlerinize baktirin beklemeyin hemen dr a gidin gebelik kolestazi olabilir
Eceiz FatmaAtess hamilelikte vucudun heryeri çatlıyabiliyor cnm bacak,göbek,göğüs kilo alındığı için vucut esniyor,ben bacakların üst kısmı için sıkılaştırıcı krem kullanıyorum,göğüs ve göbek içinde sebamet bebe yağı kullanıyorum,şuan için çatlağım yok
Storm Elifff123 gobek kasintisiyla basladi sonra kol bacaklar hafif kizarikliklar olustu alerji testi yaptirdim alerjik degilmis kadondogumcum test yaptirdi safra asiti testi orda yuksek cikti ilaca basladik ursactive diye bi hap simdi duzeldi kasinmiyorum. Eger oyle bise varda sende de tedaviye baslaman lazim yoksa bebege zarar veriyomus
Elifff123 Storm Ben bugün gittim kan ve idrar tahlili yaptırdım canım. Kanda birşey çıkmadı ama idrar yolların da aşırı enfeksiyon çıktı. Doktor 2 gün tansiyonuna baktır dedi olmazsa yatışını yaparız dedi. Bu enfeksiyon nasıl geçecek bilmiyorum acaba vücudumda ki kaşıntının sebebi bu mu ?
Storm Elifff123 enfeksiyon kasinti yaparmi bilmiyorum ama doktorun antibiyotik verirse mutlaka kullan 👍