Kizimveoglumm NazLByrmgLuu inşallah kurtulursun canım dikkat artık yediklerine hamilelikte insan öyle bir oluyor ki anam sevmediğim şeyleri bile yiyesim geliyor valla kendimden korkuyorum 😊😊😊😂
Kizimveoglumm Mrve26 evet buda işe yarıyor 😏 çok gıcık bir durummm Allah kimseye yaşatmasın gerçekten
NazLByrmgLuu Mrve26 ewet az önce sarımsak yuttum sabahda onu yapıcam hemen kurtulurmuym 😔 bu illetten acaba sizde 8 yıl gecmedimş nasıl yani
Mrve26 NazLByrmgLuu bu oyle bi illetki kimi bünye ilacla vs ile cabuk atiyo kimi bunyede kurt surunduruyo bi donem bende durmustu sonra kurtuldum derken birazda benim dikkatsizligim cig et tukettim o ara yine basladi cunki tam bitmemis bagirsakta sonra tabi canli olanlarda cig eti gorunce kudurmuslar resmen ve yine cogaldilar sonra ilac vs kullandim bu sefer bagisiklik kazandilar dokulduler ama yine kaldilad bagirsakta sonra cig kapak cekirdeginde buldum careyi nenem saolsun o demisti bana ve 1 hafta icinde hepsinden kurtuldum umarim sanada şifa olur...🙏
NazLByrmgLuu Kizimveoglumm doguracam artık bu tecrübe oldu ama bana 😁 bir daha çiğ köftemi tövbe ya aksi gibi normalde istemiyor cnm illa etli istedi demekki basıma gelicek warmıştı geldi 😪
BalliVEannesi NazLByrmgLuu ya bence iyi bir cildiyeciye gitmeniz lazım acil mutlaka bir tedavi yöntemi vardır.nasıl bir doktormuş size ne zaman geçeceğini söylemedi mi?internette bile hamileliğe zararı bulunmayan ilaçların kullanılması gerekir. Bu nedenle hamile kadınların doktor kontrolünde ilaçları kullanması gerekir. Lokal olarak kullanılan kremlerde makat ve vajina çevresindeki kaşıntıların ve tahrişin tedavisinde faydalı olur yazıyor.ilgilenmiyorsa doktorun acil doktor değiştir tedavisi var çünkü hijyen önemliymiş yeşimin herşeyi çok iyi yıka sucuk pastırma tüketme bir süre Ay dualarım seninle 🙏🏻🙁☹
NazLByrmgLuu BalliVEannesi cildiye bakmıyor canım enfeksiyon bölümü bakıyor kurtları öldüren ilaçın düsün bebeğe zararlarını dedi içemem içmem asla ilaclar cok etkli 2 doktorda aynısını söyledi ilaç veremem diyor bitkisel olarak düsürmeye bakıcam 2 haftam kaldı kurtulamazsam bebegimede bulasır 😔 allahım yardımcım olsun esimede bulastı o ilac iciyr şimdi düsünün o kadar kötü birsey
Kizimveoglumm NazLByrmgLuu valla ya aman artık tecrübe oldu sağ salim kurtulda inşallah herşey yolunda gitsin rabbim yardımcın olsun atlatırsın ini canım çok zor 😑
NazLByrmgLuu Mrve26 nasıl tüketim merve hanım ay banada şifa olsn sabah uyanır uyanmaz yapıcam nasıl uygulayım
Kizimveoglumm NazLByrmgLuu dualarım seninle tez zamanda kurtulursun inş canım rabbim şifa versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kizimveoglumm NazLByrmgLuu aç karnına ye üzerine su iç bol bol demiş ne demek Allah hepimizden razı olsun 😍🙏🏻
Mrve26 NazLByrmgLuu bi yerden bal kabagi al yada satan yere rica et cekirdeklerini al kurut hemen kuruyolar zaten kurutma imkanin yoksa o an al eline kabuklarini soy icindekini ye yiyebildigin kadar ama ac karnina sabahlari hemde bebisinde faydalanir ona bulasmasinida onler insallah sonra uzerine su ic biraz bekle sonra yemek ye zaten belirli zaman sonra wc ihtiyaci duycaksin ve gozunle gorceksin etkisini cnm patir patir dusucekler RABBİMİN ŞİFASIYLA İNŞ...
HillalkanYldz NazLByrmgLuu nasil yani ya resmen kurtlar vucudunda yuruyormu bacaginda filan bende ilkkez duyuyorum
NazLByrmgLuu HillalkanYldz bende ilk kez görüyrm yürüyolar delrcem araştırın ve sakın ciğ et sakat et yemeyin 😔
Mrve26 HillalkanYldz hayirr bu kıl kurdu minicik beyaz olurlar vesadece bagirsakta yasarlar sizin dediginiz bagirsak solucani o vicudun her yerine yuruyo
Kizimveoglumm NazLByrmgLuu yiyebildiğin kadar ye yazmış 😊 galiba ne kadar çok yersen okadar faydası olur demek istedi
Fmsev Aslında benimde söyleyeceğim iki şey var size ama zararı olurmu inanın emin değilim kendinize lağman yapabilirsiniz belki bir faydası olur ve de mısır püskülünü yada taze mısır başığını yerseniz geçiyor deneyimle sabit ama ozaman hamile değildim ben