zavazingo 37+2 gunluk gebeyim bebegimin kafasi assagida normal dogum pozisyonunda rahimde araliklarla baski yanma hissediyorum sanki sıkısmışım gibi ama tuvalete gittigimde idrarim bir iki damla geliyo sanki idrar torbam patliycakmis gibi oluyorum cok rahatsiz ediyo beni benim gibi olan varmi ?
Minikts zavazingo 36+5 benim de, aynı şeyler bende de var bugün yürüyemedim bile o yanma ve baskı hissinden tahlil yaptırmasam kesinlikle idrar yolu enfeksiyonu oldum dicem ama yok tahlilim de temiz çıktı 🤷🏻♀️
Mucizemmm41 Ben 30 haftalık olmama rağmen bunalrı yaşıyorum şimdiden yan yatamıyorum zaten hemen zonklama yapıyor ayaktayken bir zonkluyor yürüyemiyorum aşırı baskısı var
Rhk0158 Bende aynı şeyleri yaşıyorum,istemsizce bacaklarımı kapatıyorum;açsam sanki düşecek aşağı..gıdıklanma hissi gibi oluyo,bi tuhaf..yürürken daha çok artıyo bu hissiyat, baskı
Nismirhir3 37+2 bizde dogum pozisyonu almis WC gelmiscesine batliyorum yapinca bisey yok bi kac damla ve yurumekte zorlaniyorum dengeyi sagliyamyiru. Insallah dogum yakindir🙏