yigitmom_ ozge76 canim cok düşük ama insaAllah yukselecek ilk olarak buna inan ve dua et insaAllah sende aramiza katilirsin adetine kac gun var
Rabia411 ozge76 canım ben 2 ay önce yumurtlamadan r gün sonra yaptırdım 1.58 çıktı nasıl umutlandım ama maalesef hala hamile değilim
masalsii ozge76 ben dün gece mide ağrısından hastaneye gittim kan aldılar genel, son ilişkimden 4 gün geçti korunmasız olarakta toplam 9 gün beta hcg 0.12 çıktı aldırmadım çünkü çok erken 2 haftam var daha belli olması için sabırla bekliyorum🙏🏻
ozge76 Yavuzum1202 hayır Cuma günü kan testi yaptırdım kistim olduğu için doktor kan testi istedi bende e nabızdan tahlil sonucuna Baktım Pazartesi doktora gideceğim
yigitmom_ ozge76 canim eğer erken yumurtalama ve dollenmeyse adetinden 3 gun bile önce cikar benim oyleydi ama gec dollenme ise adetinin gecmesini bekle strese girme hep pozitif düşün ki gunleri hemen atlat
Yavuzum1202 1 hafta varken hamilelik olup olmadığı çıkmaz çıksada nadir durum adetin geçmesini bekleyin bence benım 16 gün gecıkınce kanda 300 çıktı düşünün adet günü negatıftı
ozge76 yigitmom_ en son 15 Nisa’n da hasta olduk 28 Nisa’n yumurtlama günümdü hastalığıma 1 hafta kaldı
Cgdmk123 En son şüpheli ilişki ne zaman oldu yada yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Döllenmeden sonraki 7.8. Günde kanda beta hcg değeri yükselmeye başlar
Rabia411 Cgdmk123 döllenmeden 6 gün sonra. 0.10 çıktı sizce erkwn mi yaptırdım yoksa olsaydı az da olsa çıkar mıydı
karbeyaz88 Canım benim üçüncü hafta kan tahlilinde beta 65 çıkmıştı .döllenmeden 8 gün sonra kan testinde belli oluyor Zaten . İnş senin kide artar
ozge76 Rabia411 benim de 1 hafta var adetime beta hcg 1.20 çıktı inşallah hamile oluruz ne diyim ama ikimizinki de düşük