zlemAtAcar Benim gibi geceleri uyuyamayan var mı? 😞😞😞 gözlerimden uyku akıyor ama maalesef uyuyamıyorum. Bizim kız kıpır kıpır ne yapsam olmuyor.
Sedafirat zlemAtAcar ruh gibi dolanıyorum ortada bu bel. Ağrıları ayaktaki kramplar artı gece lavabo mesaisi. 😭😭
Alinmavi zlemAtAcar 13 gun kaldi kiz uyusa tuvalet ihtiyaci uyandiriyo, o gekmese kizim basliyo oynamaya. Bi de hormonlardan zaten uyku tutmuyor gozlerimden uyku akiyor resmen uyuyamiuorum.
Baharobanolu Bende uyuyamıyorum ama kıpırdamasından değil tuvalete gitmekten gece 5 ekadar yataktaaa gözler tavandaaa 😒😒😒 hanfendi de maşallah uyuyor şuan kıpırdama yok 😁😁😁
zlemAtAcar Baharobanolu ne güzel 😣😣😣 bizim rutini bu maalesef . Gündüzleri genelde uyku modunda geceleri kıpır kıpır. Bende tuvalet sorunu da çar. ☹☹☹ Nasıl geçer 68 gün 😰
Baharobanolu Bizim 51 gün olduu inşallah geçicek canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçicek kucağımıza aldığımız zaman birer anı olarak kalıcak bizdee 🤗🤗🤗🤗
zlemAtAcar Baharobanolu evet çakım 🤗 Aslında özleyeceğim o karnımda kıpır kıpır oluşunu 😊 Ne karmaşık duygular...
CanSuu Bizim 25 gün kaldı kızlar ama artık geçmiyo günler uyku nedir unuttum artık hıçkırık tuttu şimdi hanfendiyi biyandanda tekmeleri 😔
Aysealty zlemAtAcar 😂ya o bizdede var ben deprem oluyo diye sıçrıyorum😂eşime soruyorm yatak sallandı dimi diye yoo diyo karnımdan geldgni farkedip tekrar yatıyorum😂uykusunda irkiliyomus bebekler cok tatlı değil mi😍
Sedafirat zlemAtAcar of of bi kimsenin halinden anlamaması naz yapıyoruz sanmaları saçma sapan konuşmaları morel bozmalari 😪😭😫