Mimerayk Gizemx sürekli açık pembe lekelenmeler ve haliyle gerilim, kasık ve bel ağrıları, çılgınca yeme isteği 🤦🏻♀️, sıfır bulantı, sıfır kusma, kabızlık, göğüslerde adet öncesi olan kadar hafif hassasiyet, ve gerginlikten 5-6 saatten fazla uyuyamıyorum.
Nesiii Gizemx 7+2 yiz,kesemizi ve susam tanemizi gördük şükür Bol bol uyuyorum ve mide bulantıları fena şekildie🤗😔
Mimerayk Gizemx hayır ya ben bu sebeple çıldırıyorum zaten, son adet tarihimin ilk günü 27 şubat bu tarihe göre 10 haftalık olmalıyım ama daha bugün 7haftalık oldum. Bütün kese ve bebek ölçümleri bunu gösteriyor, geç döllenme olmuş diyor.
Gizemx Mimerayk benim son adet tarihim 15 mart cnm 7 haftalık tam bugun yumurtlama tarıhın dısında dollenme olmus ozman
Saadet01 Mimerayk bende ayni seyi yasiyorum 27 subat sat . Dr bks gebelik dedi . Kalp atiskni duydun mu sen
Nazligms Ben henüz 6+4 üm ama bitmek bilmeyen kasık ağrılarım var sanki idrar yolu enfeksiyonuymuş gibi geliyor ama tedirgin oluyorum yinede 🤦🏻♀️
Evinttnc Aşırıı derece mide yanması mide bulantısı bel agrııs karın şişikliği baş agrıısı dönmesi çok fazla yorgunluk halsizlik kemik ağırısı 🤷♀️
Mimerayk Gizemx evet bana da 15 martı alıyoruz tarih olarak. Aslında yumurtlama günüm de 16sı, bilmiyorum kafam çok karışık zaten ilk hamileliğim ve bu konularda bilgim yok. 😂 Salı günü doktora gittim ve bebeğin 4mm olduğunu gördük kalp atışını da gösterdi ama sesi açmayacağım korkmasın biraz geçsin öyle bakalım dedi. Bekliyoruz bakalım
Esraa20 7 hafta 3 günlük hamileym 2 haftadır pembemsi bir leke geliyor sancı yok mide bulantım hafif aşırı bir uyku ve bel agrısı