Leyla3301 Merhabalar 14+5 iz ve inanılmaz bir kalça agrısı var kalçamın bir tarafına giriyor bu ağrı bunu yaşayan varmı aranızda bir çözümünü bulan oldumu?:(
Alimemila Leyla3301 genelde cok ayakta kalinca yada temizlik falan yapinca oluyo bende bi caresini bulamadim henuz dinlenmekten baska:) hepimize allah kolaylik versin
Glycn Leyla3301 tam kuyruk sokumumda benimde ara ara oluyor bir çözüm bulamadim ben ama çok sürmeden geçiyor canim benimde 13 haftaliğim. Çok oturunca yada çok uzun süre ayni pozisyonda yatinca olduğunu fark ettim.
PnrGg Leyla3301 benimde öyle belimden kalçama vuruyor sağ kalçam özellikle ağrıyor zaman zaman sonra geçiyor.
Ftmcmc Leyla3301 aynısını o haftalarda bende çekmiştim ayağa kalkınca bıçak gibide saplanıyodu senteliyodum doktor bol bol dinlenmelisin dedi ama 20. Haftalrda geçti geçmiş olsun canım 🙏
Kubranurrr Benimde şuan ağrıyor mesrla tam bilemicem ama brn doktora söyledim cerraha yönlendirdi nir kaç harekt yaptırdı cerrah ve lank fıtık olmuşsun dedi . Kalçama bşy sağlanıyo şeklinde bi ağrı umarım öyle değildr seninde 🙄
Leyla3301 Kubranurrr aynen öyle bir tarafına birsey saplıyorlar sanki 😔 ayrıca arada kuyruk sokumumda agrıyor 1 haftadır böyle umarım fıtık degildir😔
Defneee Bende de bugün oldu kizlar belimden kalçamin sol tarafına vuruyor yürürken çok zorlanıyorum. Bende bel fıtığı da var fıtıktan mı acaba umarım hepimizin bir an önce geçer 😕
Leyla3301 Ftmcmc benim aksine oturunca oluyor ayaktayken hiç bir sıkıntı yok inanılmaz bir agrı umarım bir An önce geçer cok tesekkür ederim 🙏🏻
Ozom Benim de olmuştu o haftalarda 2 hafta içinde kendiliğinden geçti. Bana kalçam ağrıyınca oğlun olcak dediler gerçekten de erkek. Sizinki de belki erkektir 😊
nhlblr Ben 35. Haftadayım ve 3 gündür resmen yürüyemiyorum. Sağ kalçamda inanılmaz bir Ağrı var.Pazartesi doktora soracağım artık. Kontrole daha 10gün var. Ağrı başladığımdan beri dinleniyorum ama geçmedi malesef.
Defneee Leyla3301 Fıtık değildir inşallah kalsiyum eksikliğinden de olabilirmiş magnezyum ilacını ihmal etmemeli ve düzenli yoğurt yemeliyiz
Ozom Leyla3301 benim kuzenlerim de hamile; bitanesine kızınız olcak dediler ama kalçası çok ağırdığı için teyzemler erkek diye diretti 😂😂😂. Sonuç erkek 😂😂