Ece111 Zeynepkbsk mide yanması bende de vardı soda leblebi süt vs hepsini yaptım kısa süreli geçiriyor tekrar başlıyor çok kötüydüm yaşam kalitem düşmüştü resmen sonrasın doktoruma söyledim dayanamadım artık lansor yazdı çok şükür o kdr iyi geldi ki
Zeynepkbsk Ece111 biraz önce gaviscon içtim ama hala yanıyor hiç faydası olmadı gibi olmadı doktora bu ilaçtan bahsediyim canım.ben
Efemefee Zeynepkbsk kesinlikle 3. Hamileliğim olarak yemi bulduğum çözüm ve müthiş sonuç elde ettim 1 çay kaşığı karbonat o 1 çay bardağı su da içmek sıcak su soguk su farketmez ben soguk suda içiyorum tadı kötü ama sonuç süper😉
Sevdaliza Ne soda ne rennie ne caviscon sıfır fayda canım midem alev alev yandı resmen naneli şeker kesin çözüm Polo şeker var halka gibi resmen derdime derman oldu naneli şeker yiyemeyen ben şimdi Polo şekersiz gezmiyorum
Zeynepkbsk Sevdaliza gerçekten mi evde vardı hemen bi deniyim canım çok sağol.umarim faydası olur bende de
Bosnian17 Zeynepkbsk ben de birkaç gündür aynıyım çok kötü boğazıma kadar yanma var aşırı rahatsız ediyor 😔
MuhammedTalha03 Çiğ nohutu hap gibi su ile yut 1 2 tane ama çok değil mide asistini emecegi için iyi geliyor @Zeynepkbsk
Zeynepkbsk Sevdaliza gece polo yiyip öyle uyudum üstüne bide soğuk su içtim şükür uyudum yani geçti canım 😁 çok sağol polo candır 😍
gdaslik Zeynepkbsk doktoruna söylersen gaviscon şurup yazıyor aşırı rahatlatıyor. Ben onu kullanıyorum artık ondan başka birşey fayda etmiyor
Filura Havuç ye 33 haftalık hamileyim aşırı yanma var midemde işe yarıyor inşallah sana da iyi gelir...