Zeynepkbsk Acayip midem yanıyor kafayı yicem o derece napcam nasıl geçer bu böyle başına gelen varmı neden olur bu mide yanması 😭😭
Fundaltas Zeynepkbsk sade soda ic icine limon dilimi at canim.. ya da gaviscon icebilirsin.. baska türlü gecmezz.
NihanMine Sade soda dene canım ya da sadece Sodanın içine limon sıkarak iç bende iyi geliyor dene istersen
Canimkizim2019 Canım cok aşırı yememeye dikkat et mideni yakan şeyleri tespit et yememeye çalış soğuk süt içiyorum boyle durumlarda iyi geliyor .. geçmiş olsun
Zeynepkbsk Canimkizim2019 evet canım sanırım bugün fazla yedim ilk defa oluyor böyle bişey çok etkilendim süt içemiyorum şuan da soda içiyorum amaa inşallah faydası olur :(
NihanMine Zeynepkbsk sadece limon denemedim ama iyi geleceğini düşünmüyorum açıkcası sodanın içine sıkıp içebilirsin doktorum önermişti bana iyi geldi
Pnrvlkn Zeynepkbsk gaviskon şurup kullan canım benim doktorum hsmileler için tek mide ysnması gaviskon öneririm onu yaZarım başka yazamam demişti midem yanınca içiyorum ve rahatlıyorum midem yanmadığında içmiyorum
Zeynepkbsk Hzlhakko sizde ne yediğinizde yanıyor mesela tespit ettiniz mi yoksa durduk yere yanabiliyor mu:)
Zeynepkbsk Fundaltas mutlaka içiyim o zaman canım gaviscon hamilleikten öncede mide ağrım için faydasını görmüştüm çünkü çok sağol
Hzlhakko Zeynepkbsk durduk yere olmuyor soğan sarımsak bunlar çok fena yapıyor özellikle soğan çiğ olmayacak