Nurdemir54 Kızlar ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 23 haftalık hamileyim bu zamana kadar hep karnımdan vurdum . Acaba aranızda belli bir haftadan sonra yer değişikliği yapmanızı söyledimi doktorunuz ??
angelrosee Nurdemir54 ben de kullanıyorum ama koldan yapıyorum omuzdan kola doğru 4 parmak aşağısı olacak yere vuruyorum hastanedeki hemşireler bana böyle eğitim verdiler hepde o şekilde yapıyorum illa göbekten yapacaksın diye bir şey yok canım
___ozlm___ Nurdemir54 Videolar var onları izle bacağa da vurulabiliyor. Kendim yaptığım zaman bacağıma vurmak daha kolay oluyor benim için. Eşim kolumdan vuruyor. Allah yardımcımız olsun.
Seda4686 Nurdemir54 geçmiş olsun,benim de ilk bebeğimin kalbi durdu ,doktor bende de pıhtılaşmadan şüphelendi o yüzden sormak istedim
Calimeros Seda4686 ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum ecopirin 150 mg benim kanda plt yüksek çıktığı için verdi doktorum doğuma kadar kullanıcam..
Minik1360 Calimeros merhaba cnm bende coraspirin kullanıyordum ama doktorum birakmami istedi ani bi dogumda kani durduramam diye diger doktorumda dogumdan bi hafta önce bırakacak sin dedi kan pihtilasmasi varmi yokmu onuda bilmiyorum siz ne zaman birakacakainiz
Seda4686 Nurdemir54 peki sizin de mi önceki gebeliğinizde sorun oldu😢 ben de yakın zamanda hematolojiden randevu aldım pıhtılaşmaya baktırmak için
Sevvaldal Kumru82 aaaa cok zor olur oyle 9 ay boyunca. Bir kez klinikte hemsire gozetiminde kendiniz yada esiniz yapmayi deneyin. Sonrasi cok kolay. Biz artik misafirlikte, gezmekte bile olsa cikarip cat diye vurup devam ediyoruz🙈🤣
Burcukkk Nurdemir54 canım doktor bişey söylemiyor ama bende bi kaç haftadır kolumdan yaptırıyorum eşime daha rahat oluyor
Calimeros Minik1360 henüz 28 haftalığım bu hafta kontrolüm var bu kontrole kadar herhangi birşey söylemedi ilaçlara devam dedi bu hafta ne diyecek bilmiyorum benim plasenta aşağıda 28. Haftaya kadar yukarı çıkması lazım çıkmazsa sezeryan demişti bu hafta ki kontrolde sanırım hepsi netleşir 😊
Vet-hek-meri Bende de pıhtılaşma var 22 haftalığım karından vuruyorum hergün bi ara koldan vurdu eşim ama cok acıyınca göbek devam ettim morarıyor baya heryer ama boş bulduğum yere yapıyorum gittiği yere kadar