Ssuuddee Sewo canım bende gece iki damla kan geldi acil gittim yatış yapıldı nst de 50 de sancım çıktı bi Parol birde ilaçsız serum taktılar açıklık yokmuş
Ssuuddee Sewo bana Parol serum taktı canım ama ağrı kesici sadece sanırım diğer serum sancı için 1lt ilk ilaçsız normal serum
Ssuuddee Sewo birde benim bi kaç gündür vajinamda ağrı vardı ama başka kasılma sancı hissetmedim doktor bir haftaya doğabilir dedi ama çok küçük daha 😔
Ssuuddee Sewo 2700 canım sen kaçıncı haftadasın kaç kilo , bilmiyorum ki doktor daha durması lazımdı diyince bende afalladım
Sewo Ssuuddee canım suanda kasıklarım ağrıyor. Benim 2 mayısta 2600 gr dedi bir hafta gelisimi önde diye
Ssuuddee Sewo ağrını alır belki Parol canım benimde bel ağrım vardı bazen sırt ama öyle şiddetli değil uzun süre oturduğumda olan ağrı gibi
Sewo Canim dün belim ağrıyordu ondan çıktı sanci eve geldim bol su ictim rahatladı. Bugünde kasıklar ağrıyor ama az cok degil. Ya doktor cok onemsemedi sanci var sadece dedi ama ben korktum malum 24. Haftadan beri erken dogum riskim vardi