Betulpehlivan Kızlar 34 haftlaık hamileym dün geceden bu saate kadar daha hic uyumadım dünden beri cok sık kasılıyorum ve bebek cok hareketli igne batar gibi rahim agzım batıyo sanki tuvaletim geldi gitsem cıkcak gibi o sıra o derece hareket ediyo rahim kısalıgından cok yattm 20. Haftadan beri düne kadar yatıyordum tuvalet harici kalkamadım biraz biraz gezinmeye baslamıstım ama dünden beri cok garip nefes alamıyorm hareketleri canımı cok yakıyor ama agrım yok dogumun başladığını nasıl anlarız erken dogar mı acaba stres yapıyorm cok
Omrnhatunu Betulpehlivan canm benmde öyleydi ağrım yoktu nstde sancı çıktı hastndym dünden yatırdılr 25haftalığım 1cm açıklığm var😞
Betulpehlivan Guzel_ailem erken dogum riskim vardı sürekli olarak artk ne agrısı oldugunu anlayamıyorum 🤦♀️
Guzel_ailem Betulpehlivan ama 34haftalıksın daha erken hemm o sancıda yalancı sancıdır nişan yoksa.. Suyun gelmediyse.. Yada açılman yoksa yalancı sancı.. Sancı
Betulpehlivan Guzel_ailem rahim agzı 20 mm ve 1 cm acılma var 25. Haftadan beri daha fazla acılma olmasın diye alttan bakılmadı bidaha
Tuba-Sahra Guzel_ailem ben arkadaşın anlattığı sebeplerle 31+4 ye doğum yaptım ve ne suyum ne nisanın ne açılmam var di bence emin olmadan konuşmamak gerekiyor
Betulpehlivan Omrnhatunu canım hep hastanede yattım bende 20. Haftada yattm 29 a kadar girdm cıktım hep agrıyla dönüsürse hemen gidecegm suan agrım yok diye beklıyorm canım
Tugbax68 33+6 Canım bende sancıyla uyandım gece kasılmalarim sık oluyor vücut kendini doğuma hazırlıyor sanirim
SolmazEs Betulpehlivan bu rahim kısalığı, rahim uzunluğu nasıl anlaşılıyor ben 18 haftalık hamileyim hiç alttan bakılmadım, ultrasonda mı belli oluyor yani mesela benimde kısa yada uzunsa tedavi olmam gerekir değil mi?
Betulpehlivan SolmazEs doktorunuz üstten de baktığında kısalıktan süphelenirse bakar alttan demekki kısalık görmemis canım bakmamıs
Betulpehlivan incialby 14 haftadır erken dogum riski var canım agrım olursa gidecegm hep hastaneye gidiyorm geri yolluyolar🤦♀️